Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cod galben de vânt puternic în Dobrogea. Un copac a căzut pe DN 22A în județul Tulcea

ro

11 Jan, 2022 09:40 1284 Marime text
Administrația Națională de Meteorologie a emis ieri o avertizare cod galben valabilă în intervalul 10 ianuarie, ora 14.00 – 11 ianuarie, ora 11.00 de intensificări ale vântului. 

Conform ANM, în intervalul menționat, în sudul și estul Munteniei, în Dobrogea și sudul Moldovei vântul va avea intensificări, cu viteze de 55...60 km/h. În zona Carpaților de Curbură și pe litoral, rafalele vor depăși 60...70 km/h.

Conform reprezentanților ISU Delta Tulcea, până la această oră s-a primit o singură solicitare pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 pentru înlăturarea efectelor produse de fenomenele meteorologice prognozate. 

„În cursul nopții, lucrătorii de la Drumuri Naționale au intervenit pe DN22 A, între localitățile Cataloi și Nalbant, pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil“ - au precizat reprezentanții ISU Delta Tulcea

Reprezentanții ISU Dobrogea au precizat că până la această oră în județul Constanța nu au fost solicitări pentru înlăturarea efectelor produse de fenomenele meteorologice prognozate. 

Sursa foto cu rol ilustrativ: Unsplash
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii