Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cocy Auto SRL, firmă nouă la Constanța! Iată cine și-a deschis afacere

ro

31 Jan, 2024 17:12 1012 Marime text


O nouă societate care se ocupă cu comerţ cu autoturisme şi autovehicule uşoare (sub 3,5 tone), și-a pus bazele în Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Cocy Auto SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 33/03.01.2024, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din  27.12.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Cocy Auto SRL. 

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare lei. Firma are sediul social în municipiul Constanţa, strada Cuza Vodă nr. 20, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 451 - Comerţ cu autovehicule. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este Cocioabă Vasile, cu domiciliul în judeţul Constanţa. PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Firmă nouă la Constanța. Iată cine și-a deschis afacere
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii