Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNI a depus proiectul la Mediu pentru construirea Centrului Sportiv de la Valu lui Traian, județul Constanța

ro

15 Nov, 2022 16:37 1750 Marime text
Agenția pentru Protectia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul care este implementat prin Compania Națională de Investiții la Valu lui Traian.

Este vorba de „CONSTRUIRE COMPLEX SPORTIV, BRANSARE/RACORDARE UTILITATI, AMENAJARE SPATII VERZI SI ORGANIZARE DE SANTIER”,  propus a fi amplasat in comuna Valu lui Traian, str. Stadion,  nr. 3, lot ½, judetul  Constanta.
 
             
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, str. Unirii , nr. 23, judetul Constanta. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta
 
Amintim că la finele lunii septembrie, Primăria Valu lui Traian anunță prin intermediul unei rețele de socializare demararea unui amplu proiect pentru comunitatea locală, cât și pentru județul Constanța. De altfel, anunță faptul că din primăvară vor începe lucrările la cel mai mare Centru Sportiv din județul Constanța, care se va situa în localitatea vecină municipiului Constanța.

„Așa cum echipa Primăriei Valu lui Traian, sub îndrumarea primarului comunei, v-a obișnuit cu proiecte finalizate sau în curs de desfășurare pentru bunăstarea #valurenilor și un trai pentru tineri conform standardelor europene, vă anunțăm ca în primăvara anului 2023 încep lucrările pentru cel mai mare Centru Sportiv de pe raza județului”, a anunțat primăria Valu lui Traian pe pagina sa de socializare.


În ce va consta acest Centru
  1. Bazin de înot
  2. Sală de fitness, Sală de tenis de masă
  3. Ateliere multifuncționale ( pictură, sculptură, desen)
  4. Săli de dans modern, contemporan și balet
  5. Loc de joacă
  6. Birou, vestiare, grupuri sanitare

De asemenea, Centrul Sportiv va fi dotat cu lift, terasă exterioară și cu terenuri de minifotbal, tenis de câmp.

„Ne dorim ca tinerii vălureni, dar și restul locuitorilor comunei să aibă un stil de viață mai sănătos și un loc unde sa se recreeze!”, au mai spus reprezentanții autorității locale.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii