Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:54 02 10 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNE Cernavodă construiește mai multe hale și clădiri auxiliare

ro

28 Feb, 2022 00:00 1357 Marime text
  • Este vorba de proiectul „Lucrări de construcție hale depozite și clădiri auxiliare în depozitul CNE Cernavodă”, amplasat în județul Constanța, comuna Saligny
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța  anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de revizuire a Deciziei etapei de incadrare nr. 243RP/07.06.2016 pentru proiectul SN Nuclearelectrica SA Surcursala CNE Cernavodă.
 
Este vorba de proiectul „Lucrări de construcție hale depozite și clădiri auxiliare în depozitul CNE Cernavodă”, amplasat în județul Constanța, comuna Saligny, sat Ștefan cel Mare, str. Scurtă, nr. 5, str. Industrială, nr. 8.
             
Decizia autorităţii de mediu, precum şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul  Constanța, str. Unirii, nr.23, județul Constanța şi la sediul titularului S.N. Nuclearelectrica S.A. sucursala C.N.E. Cernavodă din jud. Constanța, oraș Cernavodă, str. Medgidiei, nr. 2, în zilele de luni - vineri, între orele 9-16, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmct.anpm.ro.
 
Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul  Agenția pentru Protecția Mediului Constanța din municipiul  Constanta, str. Unirii, nr.23, judetul Constanța, până la data de 02.03.2022.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Nuclearelectrica solicită acord de mediu pentru Retehnologizarea Unității 1 a CNE Cernavodă

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii