Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNAIR Atenție, șoferi! Condiții de drum dificile în această perioadă

ro

07 Jan, 2024 11:59 963 Marime text

Sursa foto: Facebook/CNAIR


 
  • ANM a emis o atenționare meteorologică Cod Galben de intensificări ale vântului, polei, ninsori moderate cantitativ și viscol, valabilă în intervalul: 7 ianuarie, ora 18.00 – 9 ianuarie, ora 10.00.
  •  CNAIR atrage atenția și face recomandări șoferilor

Regiunile afectate sunt Moldova, Dobrogea și jumătatea de Est a Munteniei. În intervalul menționat, în județele Suceava, Botoșani, Neamț și Iași va ninge moderat cantitativ și se va depune strat de zăpadă, local de peste 10-15 cm.
 
În cursul nopții de duminică spre luni (7/8 ianuarie) și în prima parte a zilei de luni (8 ianuarie) în jumătatea sudică a Moldovei, în cea estică a Munteniei și în Dobrogea vor fi mai ales ploi ce local vor depune polei, apoi vor predomina ninsorile. Vântul va avea intensificări cu rafale în general de 55-70 km/h și vor fi perioade cu viscol și vizibilitate redusă.
 
Potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) înainte de a pleca la drum, este recomandat ca șoferii să se informeze cu privire la condițiile meteo din zona unde doresc să călătorească și să echipeze corespunzător autoturismul
 
Citește și
Se strică vremea! Avertizare cod galben în mai multe regiuni, inclusiv Dobrogea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii