Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:41 18 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APMC vrea să repare o navă de depoluare. Scoate din vistierie peste 60.000 de lei, fără TVA (documente)

ro

31 Jan, 2017 00:00 1216 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC) organizează două licitaţii publice pentru atribuirea unor servicii de reparaţii ale unei nave de depoluare pe care o deţine. 
 
Astfel, potrivit unui anunţ publicat pe licitatiapublica.ro, CN APM SA Constanţa caută să atribuie prin cumpărare directă contractul „Servicii de reparaţii motor principal navă depoluare «Depol 5»“. Potrivit anunţului, pentru repunerea în exploatare a şalupei sunt necesare servicii de reparare generală a motorului, în vederea aducerii acestuia în limitele parametrilor funcţionali, conform documentaţiei tehnice. Autoritatea contractantă precizează că plata pentru efectuarea serviciilor se va efectua cu ordin de plată în termen de 30 de zile de la primirea facturii de la prestator. Firmele interesate vor trimite ofertele financiare în lei, fără TVA, preţul ofertat fiind ferm, neputând fi modificat pe parcursul prestării serviciilor.
 
Înaintea efectuării ofertei, se recomandă ofertantului să se prezinte la bordul navei „Depol 5“, aflată în dana 10 a Portului Constanţa, pentru identificarea obiectivului şi observarea condiţiilor concrete de execuţie a serviciilor necesare. Participanţii vor prezenta propunerea tehnică, care va conţine cerinţele din caietul de sarcini, astfel încât să demonstreze corespondenţa propunerii tehnice cu cerinţele formulate în caietul de sarcini.
 
Valoarea estimată a contractului se ridică la 24.800 de lei, fără TVA, iar în desemnarea ofertei câştigătoare se va ţine cont de criteriul „preţul cel mai scăzut“ şi de îndeplinirea condiţiilor din caietul de sarcini.
 
Ofertanţii pot intra în posesia caietului de sarcini prin formularea unei solicitări, prin e-mail, la adresa achizitii@constantza-port.ro sau pe fax, la 0241.61.95.12, până la data de 1.02.2017, ora 14.00. Oferta semnată şi ştampilată va fi transmisă pe adresa de e-mail achizitii@constantza-port.ro sau pe fax, la 0241.61.95.12, până la data de 10.02.2017, ora 16.00. Oferta declarată câştigătoare va fi postată pe www.e-licitatie.ro, achiziţia finalizându-se prin intermediul catalogului electronic din SEAP. Oferta trebuie să fie valabilă 60 de zile.
 
De asemenea, CN APM SA Constanţa vrea să atribuie prin cumpărare directă şi contractul „Servicii de reparaţii navă depoluare «Depol 5»“. Potrivit anunţului, pentru rezolvarea deficienţelor constatate la nivelul navei „Depol 5“ este necesară înlocuirea tablei corodate la punte, castel şi a unor elemente metalice de pe punte.
 
Autoritatea contractantă precizează în anunţul publicat pe licitatiapublica.ro că plata pentru efectuarea serviciilor se va efectua cu ordin de plată în termen de 30 de zile de la primirea facturii de la prestator. Oferta financiară va fi prezentată în lei, fără TVA. Preţul ofertat este ferm şi nu poate fi modificat pe parcursul prestării serviciilor. Durata contractului este de 15 zile lucrătoare, iar perioada de valabilitate a ofertelor este de minimum 60 de zile.
 
Înaintea efectuării ofertei, se recomandă ofertantului să se prezinte la bordul navei „Depol 5“, aflată în dana 10 a Portului Constanţa, pentru identificarea obiectivului şi observarea condiţiilor concrete de execuţie a serviciilor necesare. Participanţii vor prezenta propunerea tehnică, care va conţine cerinţele din caietul de sarcini, astfel încât să demonstreze corespondenţa propunerii tehnice cu cerinţele formulate în caietul de sarcini. Valoarea estimată a contractului se ridică la 35.520 de lei, fără TVA.
 
Ofertanţii pot intra în posesia caietului de sarcini prin formularea unei solicitări, prin e-mail, la adresa achizitii@constantza-port.ro, sau pe fax, la 0241.61.95.12, până la data de 1.02.2017, ora 14.00. Oferta semnată şi ştampilată va fi transmisă pe adresa de e-mail achizitii@constantza-port.ro sau pe fax, la 0241.61.95.12, până la data de 10.02.2017, ora 16.00. Oferta declarată câştigătoare va fi postată pe www.e-licitatie.ro, achiziţia finalizându-se prin intermediul catalogului electronic din SEAP.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţurile publicate de Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa cu privire la serviciile de reparare a navei „Depol 5“. 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii