Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM Constanța face reparații capitale. Se va interveni și la Terminalul de Pasageri (document)

ro

01 Dec, 2018 00:00 2082 Marime text
Compania Națională Administrarea Porturilor Maritime SA Constanța a lansat o licitație pentru atribuirea unui contract de achiziție de servicii întreținere a aparatelor de aer condiționat, reparații instalații de aer condiționat, servicii întreținere și reparare a echipamentelor de aer condiționat din terminalul de containere CSCT și întreținere și reparații agregate de aer condiționat la Terminalul de pasageri.
 
Valoarea estimată a achiziției este de 380.656 lei, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este de 10 decembrie 2018.
În încăperile în care se desfășoară activități de prelucrare automată a datelor se vor asigura condițiile de confort termic valorile parametrilor de microclimat fiind cele prevăzute în normele generale de protecția muncii. Atunci când este necesar un microclimat strict controlat, se va urmări să nu se creeze curenți de aer supărători.
Umiditatea aerului va fi mai mare 40% pentru a se evita uscarea mucoaselor. Echipamentul aparținând postului de lucru nu va produce o căldura excesivă care să producă disconfort lucrătorilor.
 
Persoanele responsabile de buna desfășurare a evenimentelor sunt: Murgeanu Gabriela, Petrașcu Elena, Matichescu Mirela Florența, Burlacu Mircea, Bătrînca Ghiorghe, Naftali Daniel Adrian; Dan Nicolae Tivilichi, Marian Tanase, Patrichi Teodor, Tomescu Ion, Daniela Serban, Ciprian Hanganu, Crăciun Mădălin Alexandru, Otilia Ifimov, Tanase Iulian Pepi, Kiss Laszlo Eduard, Daniel Niculescu, Banias Emil Sorin, Moldoveanu Antoniela; Bola Laura Valentina, Adina Gamalan; Albu Cristian; Ana Maria Șerbănescu; Constantin Brandi, Mădălina Crețu.
 
În secțiunea „Documente” puteți vizualiza anunțul de participare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii