Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN Administrația Porturilor Maritime ia măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului

ro

27 Feb, 2020 15:26 1620 Marime text

Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a organizat astăzi, 27 februarie 2020, celula de urgență pentru a stabili măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii virusului Coronavirus (Covid-19).
 
În cadrul ședinței au fost prezentate acțiunile întreprinse până la acest moment:
 
- A fost achiziționată o primă serie de măști de protecție care vor fi repartizate angajaților care lucrează cu publicul și care, prin natura locului de muncă, intră în contact cu echipajele navelor din porturile maritime;

- O cantitate substanțială de măști și combinezoane de unică folosință a fost comandată deja, urmând să fie livrată, pentru a acoperi necesarul și în perioada următoare;

- 50 de dozatoare cu gel antibacterial vor fi montate în cadrul birourilor care lucrează cu publicul, pe navele companiei, la sucursalele din subordinea CN APM SA;

- Alte dozatoare vor fi distribuite, în următoarele zile, la porțile de intrare în port, cu acces pietonal, respectiv porțile 1,2, 3, 5,10bis, porți desemnate de acces și pentru echipajele navelor din portul Constanța.
 
Toți angajații CN APM SA au fost instruiți privind Sănătatea și Securitatea în Muncă pe tema măsurilor de protecție referitoare la Coronavirus (Covid-19).

De asemenea, un material informativ amplu despre măsurile de autoprotecție a fost a fost transmis tuturor angajaților, fiind publicat și pe portalul companiei www.portofconstantza.com .

Toate aceste măsuri au ca obiectiv o protecție eficientă împotriva răspândirii virusului Coronavirus (Covid-19), pe teritoriul porturilor maritime românești nefiind înregistrate astfel de cazuri.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii