Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:21 02 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clădirea în care funcţionează sala de tenis de masă a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“, modernizată

ro

25 May, 2016 00:00 2696 Marime text

 
Sala de tenis de masă din cadrul Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanţa va fi reabilitată. Lucrările constau în consolidarea structurii de rezistenţă, supraînălţarea şi modernizarea clădirii în care funcţionează sala de tenis de masă.
 
În acest sens, Primăria municipiului Constanţa anunţă organizarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Serviciu de expertiză tehnică pentru obiectivul «Consolidare structură de rezistenţă, supraînălţare şi modernizare clădire sală de tenis de masă în cadrul Liceului cu Program Sportiv Nicolae Rotaru» din Constanţa“, în valoare estimată de 4.849,34 de lei. Ofertele pot fi depuse până pe data de 30 mai.
 
Obiectul contractului îl constituie achiziţionarea de către Primăria Constanţa a serviciului de întocmire a expertizei tehnice pentru obiectivul „Consolidare structură de rezistenţă, supraînălţare şi modernizare clădire sală de tenis de masă în cadrul Liceului cu program sportiv «Nicolae Rotaru» din Constanţa“, în scopul stabilirii de soluţii şi măsuri care se impun pentru realizarea investiţiei. Aceasta constă în realizarea unui nou spaţiu pentru sala de tenis de masă în locul podului existent, recompartimentarea spaţiilor existente la subsol şi parter, astfel încât să se asigure amenajarea unor spaţii pentru recepţie, bucătărie, sală de mese şi săli de pregătire fizică şi recuperare la subsol, precum şi a unor spaţii de cazare a sportivilor la parter. Atribuirea contractului de achiziţie se va face pe baza criteriului „preţul cel mai scăzut“.
 
De altfel, pe data de 19 mai, Municipalitatea a emis certificatul de urbanism nr. 1755 pentru „Consolidare structură de rezistență, supraînălțare și modernizare clădire sală de tenis de masă în cadrul Liceului cu Program Sportiv «Nicolae Rotaru» din Constanţa“.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii