Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:38 23 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Circulaţia feroviară este întreruptă pe Magistrala 800 Bucureşti – Constanţa după ce un tren de marfă a deraiat (video)

ro

21 Jul, 2021 15:39 1507 Marime text
  • Circulaţia feroviară este întreruptă pe Magistrala 800 Bucureşti – Constanţa din cauza unui tren de marfă deraiat.​
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia feroviară este întreruptă pe Magistrala 800 Bucureşti – Constanţa, la km. 145+350, din cauza unui tren de marfă, care a deraiat.

Până la remedierea problemei tehnice, traficul feroviar este blocat.

Din fericire, nu au fost victime.

Amintim că, ieri, pe raza Regionalei CF Constanța circulația trenurilor s-a desfășurat pe un singur fir între stațiile Dorobanțu - Basarabi, după ce un vagon din compunerea unui tren privat de marfă a deraiat la ieșire din stația Dorobanțu.

UPDATE. Oficial CFR

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că magistrala București - Constanța este blocată la intrare în stația CF Fetești, pe ambele sensuri de circulație, din cauza deraierii a cinci vagoane din compunerea unui tren de marfă, care aparține operatorului ROFERSPED.
 
Din compunerea trenului de marfă, care circula în relația Constanța Port - Lehliu, la ieșire din stația CF Fetești au deraiat 5 din cele 40 de vagoane ale garniturii, ambele fire de circulație fiind avariate în urma deraierii. 
 
Menționăm faptul că, pentru menținerea și asigurarea continuității circulației feroviare pe Magistrala București - Constanța, operatorii de transport feroviar de călători vor stabili rutele deviate pentru a menține operational traficul feroviar spre și dinspre Litoral.
 

Precizăm faptul că, CFR SA a trimis în teren echipele de intervenție pentru stabilirea soluțiilor necesare remedierii avariilor. De asemenea, conducerea companiei așteaptă evaluarea pagubelor și estimarea duratei lucrărilor. 
 
Vom reveni cu detalii imediat ce datele din teren vor creiona întregul tablou.
 
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru întârzierile care se vor înregistra în circulația trenurilor spre și dinspre Litoral, urmare producerii acestui eveniment, cu precizarea că personalul feroviar va colabora permanent cu reprezentanții operatorului de marfă și va asigura tot suportul tehnic necesar pentru repunerea pe șină a vagoanelor și restabilirea circulației pe Magistrala 800.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii