Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Circa 180 de jandarmi din cadrul IJJ Constanța vor asigura ordinea publică în minivacanța de Rusalii

ro

11 Jun, 2022 15:23 1410 Marime text
foto cu rol ilustrativ: IJJ Tulcea

În perioada 10 - 13 iunie, circa 180 de jandarmi constănţeni vor acţiona, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, pe raza judeţului Constanţa, în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă pentru cei care vor alege litoralul Mării Negre drept destinaţie pentru sărbătorile de Rusalii. 

Astfel, potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Constanța, oamenii legii vor fi prezenţi în zona de competență, în cadrul patrulelor mixte şi echipajelor de intervenţie.

Concomitent cu menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, în perioada menţionată, jandarmii vor avea în vedere desfăşurarea în condiţii de siguranţă a adunărilor publice cultural-artistice, sportive şi promoţionale ce vor fi organizate în zona de competenţă, precum „Ziua Comunei Rasova” şi „Ziua Comunei Fântânele”. 

De asemenea, o atenţie deosebită va fi acordată manifestărilor religioase prilejuite de prăznuirea Rusaliilor, bisericile şi zonele adiacente acestora vor înregistra o prezenţă crescută a credincioşilor, ocazie cu care jandarmii vor veghe la buna desfăşurare a acestor manifestări.

În perioada minivacanţei de Rusalii aproximativ 120 de jandarmi vor acţiona zilnic pentru asigurarea pazei şi protecţiei instituţionale la obiectivele din competenţă, mai precizează sursa citată. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii