Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine vrea să construiască un nou parc eolian la Adamclisi, județul Constanța?

ro

12 Nov, 2023 12:18 1873 Marime text
 Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare este necesară revizuirea evaluării impactului asupra mediului si revizuirea studiului de evaluare adecvata în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: ”AMENAJARE PARC EOLIAN CU DRUMURI DE ACCES ȘI STAȚIE INTERCONEXIUNE LA SISTEMUL ELECTRIC NAȚIONAL PUTERE TOTALA 342 MW”, propus a fi amplasat în județul Constanța, UAT Adamclisi, extravilan, titular: CONSENSWIND SA.
 
  1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 9.00-13.30, vineri, intre orele 9-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro
  2. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce privește conținutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul APM Constanța din Municipiul Constanța, str. Unirii, nr.23, Județul Constanța, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.
  
    Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 19.11.2023.

Consenwind are sediul social în comuna constănțeană Adamclisi, pe strada Libertății, nr. 3, având ca obiect de activitate producția de energie electrică.
 
Acțiunile sunt deținute de Nero Adamdel Renewables SA.
 
 Langhman Martin, cetățean britanic, Marian Pavel și Van Weddingen Gauthier, cetățean belgian sunt administratori.  

Langhman Martin apare și în firmele First Look Solutions SA, Nero Renewables Romania SA și Nero Adamdel Renewables SA. Marian Pavel apare în Falcon Wind SRL, West Power Investments SRL, Nero Renewables Romania SA, Consewind Societate pe Acțiuni, Cos Phi Leading SRL, Falcon Solar SRL și Rezolv Energy SRL. Van Weddingen Gauthier apare și în compania First Look Solutions SA.


Nero Adamdel Renewables SA este fondată în anul 2019, iar pe anul 2022 a raportat o pierdere de 1,17 milioane lei. Sediul social este în București, Sector 1. Acționari în firmă sunt Danube Wind Holding 2 SARL – din Luxemburg, cu 75% și Nero Renewables NV – 25%, firmă din Țările de Jos. Langhman Martin și Marian Pavel sunt administratori.


PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

  Green Energy Dynamic SRL, PUZ pentru un parc eolian la Deleni
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii