Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:21 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va elabora hărţile strategice de zgomot pentru Portul Constanţa?

ro

29 Nov, 2017 00:00 472 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa va scoate din conturi 68.000 lei pentru Elaborarea hărţilor strategice de zgomot pentru Portul Constanţa şi a planului de acţiune.
 
Durata contractului va fi de patru luni. Societatea care îşi va adjudeca contractul va elabora cartarea strategică de zgomot (CSZ) şi implicit va întocmi harta strategică de zgomot (HSZ) pentru Portul Constanţa, în conformitate cu prevederile HG 321/2005 şi ale Ghidului. De asemenea, va analiza şi evalua harta strategică de zgomot, datele utilizate şi rezultatele obţinute, în conformitate cu HG 321/2005. La acestea se adaugă întocmirea Rapoartelor care trebuie înaintate APM. Elaborarea planulurilor de acţiune pentru prevenirea şi reducerea zgomotului şi pentru a menţine nivelurile zgomotului ambiant în situaţia în care acestea nu depăşesc valorile limită stabilite de legislaţia aplicabilă. Rapoartele se consideră recepţionate numai după primirea confirmării APM privind caracterul complet al acestora.
 
Participanţii la acestă procedură publică vor prezenta propunerea tehnică, ce va conţine cerinţele din caietul de sarcini, astfel încât să demonstreze corespondenţa propunerii tehnice cu cerinţele formulate în caietul de sarcini. Oferta financiară va fi prezentată în lei, făra TVA. Oferta câştigătoare va fi oferta cu preţul cel mai scăzut dintre ofertele declarate admisibile. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 08.12.2017. Plata pentru efectuarea serviciilor se va efectua cu ordin de plată în termen de 30 zile lucrătoare. Oferta financiară va fi prezentată în lei, fără TVA. Preţul ofertat este ferm şi nu poate fi modificat pe parcursul prestarii serviciilor. Perioada de valabilitate a ofertelor este de minim 60 zile. Garanţia de bună execuţie este de 5% din valoarea contractului.

Ti-a placut articolul?

Comentarii