Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt membrii CA-ului CN ACN Constanţa. Ce remuneraţie vor primi

ro

13 Nov, 2018 00:00 1590 Marime text
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Companiei Naţionale Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa s-a întrunit în şedinţă în data de 14 septembrie 2018, context în care au fost luate mai multe decizii de ordin administrativ.
 
Astfel, începând cu data de 16 septembrie, Victor Badea este numit administrator provizoriu în cadrul Consiliului de Administraţie, pentru o perioadă de 4 luni, respectiv până la data de 16 ianuarie 2019, cu posibilitatea prelungirii cu 2 luni a mandatului. Începând cu data de 22 septembrie, se numesc în calitate de administratori provizorii în cadrul Consiliului de Administraţie, pentru o perioadă de 4 luni, respectiv până la data de 22 ianuarie 2019, cu posibilitatea prelungirii cu 2 luni, următorii: Alina Luminiţa Catan, Ion Laurenţiu Voicu, Sorin Lucian Ionescu, Călin Cristian Fort şi Voicu Cheta.
 
La data de 22 septembrie, s-a constatat expirarea mandatului lui Cristian Mircea Blede. S-a aprobat valoarea brută a remuneraţiei fixe lunare pentru membrii Consiliului de Administraţie la suma de 8.967 lei, cu încadrarea în prevederile bugetare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii