Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine reabilitează podeţele pietonale din parcul Tăbăcărie şi Satul de Vacanţă? (document)

ro

11 Oct, 2018 00:00 4056 Marime text
Primăria Constanţa a încredinţat luna trecută contractul de execuţie a lucrărilor de reparaţie a podeţelor pietonale de traversare a mini-canalelor din parcul Tăbăcăriei şi Satul de Vacanţă din municipiu.
 
Contractul a revenit societăţii Fadmig SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa. Asociat unic şi administrator al societăţii este Gabriela Georgescu. Obiectul de activitate constă în lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Potrivit Oficiului Comerţului, în 2017, societatea a înregistrat un profit de 610.849 de lei. Conform contractului încheiat între cele două părţi, pentru lucrările de reparare a podeţelor pietonale de traversare a mini-canalelor din parcul Tăbăcăriei şi Satul de Vacanţă, degradate puternic, Primăria urmează să achite către Fadmig SRL suma de 169.104,63 de lei fără TVA.
 
Vă reamintim că municipalitatea a anunţat că şi podurile de piatră, dar şi cele metalice din parcul Tăbăcărie au intrat într-un proces de reabilitare. Angajaţii Direcţiei Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa au început lucrările, care se vor derula până la sfârşitul lunii noiembrie. Vor fi reparaţi pereţii, inclusiv în tuneluri, şi vor fi reabilitate glafurile din mozaic. Muncitorii au început cu podul cel mai mare, din zona pe unde trecea trenuleţul, urmând să intre în reparaţii şi celelalte poduri de piatră, cel din zona „Ţara Piticilor“ şi cel din zona Expo Flora, dar şi celelalte trei podeţe metalice.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta contractul de execuţie a lucrărilor de reparaţie a podeţelor pietonale de traversare a mini-canalelor din parcul Tăbăcărie şi Satul de Vacanţă din municipiu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii