Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:29 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este prima femeie comandant de pluton din istoria Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea

ro

01 Aug, 2023 13:03 888 Marime text

 Sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea
  • Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea și-a mărit echipa cu o nouă colegă care își va desfășura activitatea pe postul de comandant de pluton al Detașamentului 2 Jandarmi Tulcea.
 
 
Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea și-a mărit echipa cu o nouă colegă care își va desfășura activitatea pe postul de comandant de pluton al Detașamentului 2 Jandarmi Tulcea, transmite un comunicat de presă din partea IJJ Tulcea.
 

„Proaspăt absolventă a Academiei de Poliție A. I. Cuza, tânăra ofițer este originară din județul Botoșani și a pășit pragul unității noastre plină de emoție și entuziasm, alăturându-se colectivului jandarmilor tulceni”, precizează sursa citată.

 

„Are 24 de ani, este perseverentă, cu o atitudine pozitivă iar ceea ce a determinat-o să urmeze o carieră militară a fost dorința de a lucra într-un domeniu în care devotamentul, disciplina, pasiunea și activitățile dinamice se împletesc.

Îi urăm bun venit în echipa noastră, o asigurăm de tot suportul nostru și ii dorim succes în îndeplinirea misiunilor încredințate!”, a mai adăugat IJJ Tulcea.

 
Citește și: 

Tulcea: Trei bărbați care colectau bani în numele unei false asociații pentru surdo-muți, sancționați de jandarmi (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii