Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:54 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este patronul societăţii pe care funcţionează terasa unde a avut loc scandalul între şeful CJPC, Horia Constantinescu, şi clienţi

ro

03 Aug, 2018 00:00 1308 Marime text

Un scandal a avut loc, acum câteva zile, la Zorba Grecul, terasă aflată pe plaja din Neptun, unde un comisar din cadrul Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa, Ecaterina Scânteie, a fost agresată de un client aflat în stare de ebrietate. Ulterior, a intervenit şi şeful CJPC, Horia Constantinescu, care a fost agresat de mai multe persoane, pe terasa localului.
 
În urma altercaţiei, a fost deschis un dosar penal pentru ultraj şi, potrivit CJPC, urmează să fie aplicată o sancţiune de 30.000 de lei pentru obstrucţionarea controlului din data de 1 august, dar şi cea a opririi temporare de prestări servicii din cauza lipsa plaselor de ţânţari.
 
La conferinţa de presă din data de 2 august a venit şi administratorul societăţii terasei, Cătălin Ciripan, care s-a contrazis cu şeful CJPC Constanţa. Cătălin Ciripan este administratorul societăţii Horezu Pub SRL, pe care funcţionează Zorba Grecul Tavern.

Societatea Horezu Pub SRL, în datele Registrului Comerţului 

Firma a fost înfiinţată în anul 2016 şi are sediul social în satul Dascălu, comuna Dascălu, judeţul Ilfov. Are un capital social subscris de 10.000 de lei, compus din 1.000 de părţi sociale, cu o valoare de 10 lei. Asociat unic şi administrator este Cătălin-George Ciripan. 
 
Punctele de lucru ale societăţii sunt: pe plaja Neptun, unde are un spaţiu de 105 metri pătraţi, în Bucureşti, pe calea Moşilor, Sector 2. În anul 2016, societatea a avut şapte salariaţi, o cifră de afaceri de 620.649 de lei şi profit de 16.187 de lei. În anul 2017, firma a avut o cifră de afaceri de 763.726 de lei, o pierdere de 103.570 de lei şi zece angajaţi.
 
Citeşte şi: 

Horia Constantinescu, faţă în faţă cu patronul localului din Neptun, unde a fost bătut de clienţi (galerie foto+video)

Ti-a placut articolul?

Comentarii