Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci premii castigate de copiii de la Centrul de zi Agigea

ro

08 May, 2010 03:22 1186 Marime text
Cinci copii de la Centrul de zi din Agigea sunt în aşteptarea diplomelor câştigate la Concursul de Artă tânără Leordina-Vitomireşti, ediţia I, România 2010.

Concursul internaţional de artă pentru copii şi adolescenţi organizat şi sprijinit de Fundaţia „Ileana Mustatză" şi Asociaţia „Fiii Leordinei", promovează în plan intern şi extern valorile româneşti. Subiectul lucrărilor pentru prima ediţie a concursului a fost „Vis şi realitate". Din cei 21 de participanţi, cinci copii talentaţi au fost recompensaţi de organizatori. Gabriela I., de nouă ani, a luat premiul II pentru lucrarea „Între vis şi realitate", iar Ioana P., de şapte ani, cu „Zburând spre realitate", Silvia A., de nouă ani, cu „Visul unei cântăreţe", şi Ana Maria P., 12 ani, cu lucrarea „Când tăcerea apasă", au primit premiul trei. De asemenea, Daniela I., de 12 ani, a primit o menţiune pentru lucrarea „Zburând spre realitate".

O parte a copiilor care au primit premii la această ediţie a concursului au mai câştigat premii şi la alte concursuri în 2009.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii