Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci candidaţi pentru postul de director al CRPDRP Constanţa

ro

11 Jun, 2011 01:00 6300 Marime text
concurs_apdrp_-_Adrian_Sponte_01.jpgJoi a fost termenul limită de depunere a dosarelor de concurs pentru cei care îşi doresc fotoliul de director al Centrului Regional de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit 2 Sud-Est Constanţa. Cinci candidaţi şi-au arătat intenţia de a ocupa acest post, printre care şi actualul director delegat al instituţiei, Iulian Stoian.

concurs_apdrp_-_Iulian_Stoian.jpgPentru proba care se va organiza pe 7 iulie la ora 10.00, la sediul Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit din capitală, şi-au depus dosarele cinci candidaţi: Iulian Stoian, actualul director delegat al Centrului, Simona Leoveanu - adjunct la Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală, Adrian Sponte - membru democrat-liberal şi fost candidat pentru aceeaşi funcţie în luna decembrie a anului trecut, Irina Manole - director adjunct al Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Tulcea şi Constantin Herda, directorul Carmen Sylva 2000.

concurs_apdrp_-_Simona_Leoveanu_01.jpgDe altfel, la finele anului trecut a mai fost organizat un concurs pentru ocuparea acestei funcţii, însă doar Iulian Stoian şi Adrian Sponde şi-au depus dosarele. În urma probei interviu, Sponte a fost respins, Stoian fiind şi el eliminat în urma probei scrise. Totuşi, acesta din urmă a fost desemnat să reprezinte instituţia până la organizarea unui nou concurs.

După cum ne-a declarat Simona Leoveanu, care şi-a depus miercuri dosarul de înscriere pentru concurs, beneficiază de sprijinul politic al PDL-ului.

Pentru a putea participa la concurs, candidaţii trebuiau să îndeplinească o serie de condiţii: să aibă cunoştinţe de limba engleză, vechime de minim cinci ani în specialitate, vechime în funcţii de conducere de trei ani. Pentru postul de director gradul II, trebuie şi studii superioare de lungă durată economice, juridice şi tehnice.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii