Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chițac, despre un punct fierbinte adus în discuție foarte des de constănțeni- „Terenurile virane trebuie să dispară“

ro

02 Feb, 2023 09:15 1676 Marime text
Vergil Chițac
Primarul Chițac a făcut o postare pe pagina de socializare unde face precizări despre un punct fierbinte adus în discuție foarte des de constănțeni. 

Luni, 6 februarie, demarăm lucrările pentru amenajarea unor noi locuri de parcare și reabilitarea trotuarelor/carosabilului pe strada Bravilor, astfel încât imagini precum cele de mai jos să nu mai existe., a anunțat primarul. 



Iată anunțul făcut de primarul Chițac pe pagina de socializare: 

TERENURILE VIRANE TREBUIE SĂ DISPARĂ: ÎNCEPEM REAMENAJAREA SPAȚIILOR URBANE DIN CARTIERE

Acesta este un punct fierbinte adus în discuție foarte des de constănțeni: ce facem cu terenurile neîngrijite, care, din păcate, sunt numeroase în orașul nostru. Astăzi (la data de 01 februarie) , odată cu întâlnirea pe care am avut-o alături de reprezentanții Confort Urban SRL cu locuitorii din Inel I, dăm și răspunsul, unul cât se poate de concret.

Luni, 6 februarie, demarăm lucrările pentru amenajarea unor noi locuri de parcare și reabilitarea trotuarelor/carosabilului pe strada Bravilor, astfel încât imagini precum cele de mai jos să nu mai existe.

Acesta este începutul unui demers amplu care vizează toate zonele și cartierele orașului. Amenajăm terenurile goale și neîngrijite și le transformăm în funcție de necesitățile și dorințele locuitorilor.
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii