Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiru - „N-am închis încă listele. Mai durează două zile" Barde şi Ploscaru, fiecare ştie că este candidatul ARD pe Senat 2

ro

24 Oct, 2012 02:31 3275 Marime text
Lista de candidaţi a Alianţei România Dreaptă pare o poveste fără sfârşit. Preşedintele organizaţiei judeţene a PDL Constanţa, Gigi Chiru spune că „lista de candidaţi nu a fost închisă şi ca ea mai poate suporta modificări. În orice caz, eu şi colegii mei din BPJ suntem cei care decidem candidaţii de la Constanţa ai PDL". Dacă în mare lista candidaţilor pare conturată, după ce s-a tranşat la Bucureşti „problema Stavrositu", rămâne o alta, nerezolvată. Candidatul Colegiului Senat 2 este Nicoleta Ploscaru sau Tănase Barde? Ambii reclamă statutul de candidat plătitor de garanţie de candidatură în valoare de 3500 de lei.

Barde: „Eu ştiu că sunt candidat"

barde_Tanase_Barde_03.jpgTănase Barde spune că din discuţiile avute cu liderul organizaţiei judeţene el ar fi candidatul ARD pe S2. „Am discutat cu Gigi Chiru, eu ştiu că listele s-au închis. Am auzit că unii colegi au făcut comentarii dar nu ştiu dacă aceştia pot ridica probleme în acest moment", spune Barde.

Ploscaru: „Partidul nu poate fi condus arbitrar. Eu sunt candidat"

barde_Nicoleta_Ploscaru.jpgLa rândul său, Nicoleta Ploscaru susţine că din informaţiile sale ea este candidatul ARD la Constanţa pe Colegiul S2. „Tănase Barde a fost un critic vocal al regimului Băsescu, în plus datoria noastră este să întărim organizaţia. Eu am avut propuneri şi de la alte partide iar când am primit oferta PDL m-am bucurat pentru că eu sunt pedistă veche. Am fost invitată să candidez de domnul preşedintele Chiru, nu m-am autoinvitat. Am plătit garanţia de candidatură, pot pune la dispoziţie întreaga corespondenţă a dosarului de candidat. Eu ştiu că sunt candidatul PDL, dar dacă la nivelul Biroului Permanent Naţional se va decide altceva, nu am decât să accept şi să rămân în partid, indiferent de decizie, iar cine face lista candidaţilor la PDL Constanţa va trebuie să-şi asume şi candidatura mea", a precizat Ploscaru.

Emilia Murineanu, new-entry prin propunerile la deputaţi?!

barde_Gigi_Chiru.jpgDeşi Gigi Chiru nu a confirmat dar nici nu a infirmat propunerea făcută şefului AJOFM pentru o candidatură pe Colegiul 7 deputaţi, surse politice susţin că şi Emilia Murineanu ar fi achitat garanţia de candidatură. Murineanu urmează să cedeze în următoarea perioadă postul de la AJOFM liberalei Carmen Răducu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii