Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chestionar online propus de Primărie pentru înființarea unui parc în zona localității Ovidiu, pe DN3C

ro

03 May, 2022 11:19 1507 Marime text
foto PMC

În parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România, Primăria Municipiului Constanța (PMC) organizează un concurs public de soluții pentru un nou parc municipal în jurul axei DN3C, informează autoritățile marți, 3 mai. 

În acest context, conducerea Primăriei anunță că fost demarat procesul de consultare publică, un demers indispensabil oricărei inițiative contemporane de remodelare a spațiului public. 
 
Astfel, publicul larg este invitat în primă fază să urmărească prezentarea online încărcată la link-ul următor: https://youtu.be/HFZd53Fto-Y
 
Prin intermediul acestui chestionar online, pot fi transmise opinii și completări privitoare la valorile care fundamentează tema de proiectare, apoi echipa de elaborare a temei va întocmi un raport care să sistematizeze reacţiile primite din partea publicului.

De asemenea, raportul va fi prezentat în cadrul unei dezbateri publice organizate de PMC. 

Chestionarul conține 18 secțiuni scurte care urmăresc îndeaproape structura prezentării online, disponibil la adresa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1QX44u2-1UgX0i1Mms_Brp2cnFiwnLV_un8aUw3vd84i75g/viewform
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii