Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chernomorka își deschide porțile la Constanța! Un restaurant din Ucraina va funcționa în Piața Ovidiu (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

02 May, 2022 00:00 8107 Marime text
  • Deschiderea va fi pe 14 mai
 
Războiul din Ucraina a schimbat viețile a milioane de persoane, atât în interiorul granițelor, cât și în exteriorul lor. Pe lângă tragedia pierderilor de vieți omenești, a orașelor bombardate și rase de pe fața pământului, iată că afacerilor locale sunt regândite pentru a putea continua o parțială normalitate.


 
Așa se face că în centrul istoric al municipiului Constanța, în Piața Ovidiu, prinde viață un viitor local cu tradiție în Ucraina – Chernomorka (Черноморки). În traducere, numele localului înseamnă „Marea Neagră”, fiind vorba de un restaurant pescăresc, care pregătește preparate din pește proaspăt. În Ucraina, restaurantul este faimos pentru stridiile sale.


 
Conform informațiilor de la fața locului, localul pescăresc se va deschide pe 14 mai 2022, în Piața Ovidiu, la Casa Hrisicos.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și

Angelina Jolie, vizită în Ucraina. Unde a fost văzută actrița (FOTO+VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii