Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR SA scoate la licitaţie contractul pentru expertizarea unui pod de cale ferată de pe tronsonul Bucureşti-Constanţa (document)

ro

18 Jun, 2014 00:00 3211 Marime text
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a publicat un anunţ de licitaţie pentru un contract referitor la „Expertizarea podului km. 4+327 linia 800 Bucureşti Nord - Constanţa“, cu o valoare estimată la 9.000 de lei. Contractul prevede îndeplinirea unor servicii de arhitectură, servicii de inginerie şi servicii integrate, servicii de amenajare urbană şi servicii de arhitectură peisagistică. De asemenea, sunt prevăzute şi servicii conexe de consultanţă ştiinţifică şi tehnică, dar şi servicii de testare şi analiză tehnică. În concluzie, câştigătorul licitaţiei va realiza examinarea în detaliu a structurii pe teren pentru aprecierea stării tehnice a podului de cale ferată cu rol de pasaj inferior peste Calea Griviţei. Acesta are suprastructura alcătuită din grinzi de beton, iar infrastructura este compusă din două culei şi o pilă cu opt stâlpi circulari şi trei stâlpi eliptici .
 
După 70 de ani de exploatare, cel mai mare pericol îl reprezintă infrastructurile care nu au fost cuprinse în lucrările de reabilitare cuprinse în „Coridor IV Pan European“, pe tronsonul Bucureşti Nord - Constanţa. Ofertanţii trebuie să depună cererile de documente sau pentru acces la documente până la data de 7 iulie 2014, ofertele fiind deschise a doua zi. Aceştia sunt obligaţi să prezinte un certificat emis de un organism independent care atestă ca firma are implementat şi menţine, conform standardelor, un sistem de management al calităţii, sau echivalentul lui, pentru activitatea specifică obiectului contractului. Licitaţia va fi publică şi va folosi drept criteriu de atribuire preţul cel mai scăzut.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii