Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:03 03 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR Constanța urmează să repare sobele din stațiile din județ. Ce costuri au lucrările (document)

ro

30 Nov, 2018 00:00 892 Marime text
Compania Națională de Căi Ferate CFR SA organizează o licitație pentru atribuirea unui contract pentru reparații sobe la clădiri de pe raza SRCF Constanța.
 
Lucrările de refacere, construire, curățare sobe de teracotă și coșuri de fum în stațiile CF de pe raza Sucursalei Regionala CF Constanța se execută în vederea funcționării normale în perioada sezonului rece, pentru crearea unor condiții bune de muncă personalului CFR, prin încălzirea corespunzătoare a spațiilor în care își desfășoară activitatea în perioada sezonului rece. Lucrările constau în: demontarea sobelor și remontarea părții demontate, în cazul următoarelor defecte: rosturi lărgite între plăci, cahle defecte, cărămizile care căptușesc focarul sunt sparte sau căzute, canalele pentru evacuare gaze sunt fisurate sau înfundate, garnituri metalice nefixate corespunzător sau defecte; demontarea și remontarea totală a sobelor în cazul unor uzuri mari; construirea de noi sobe și coș fum, în unele locații; înlocuirea de uși focar, plită și grătar sobă, unde este cazul; curățarea sobelor și a coșurilor de fum.
 
Graficul de execuție este de maximum 80 de zile de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 18 decembrie 2018, iar valoarea estimată a achiziției se ridică la suma de 125.794,25 lei. Persoanele responsabile pentru buna desfășurare a licitației sunt: Maer Dorin Ioan, Anton Radu, Mega Joița, Tiron Gabriela, Ciobanu Alina, Moisei Claudiu, Petrescu Daniel, Sapera Mihai, Popa Valeria, Tudica Mirela, Răceanu Camelia, Butoi Marcel, Nacu Camelia, Popescu Adriana Laurenția, Tuzluchi Iulia, Poșirca Daniela, Stanciu Florina Olimpia, Magnea Maria, Toader Daniel-Marius, Bascoveanu Mariana, Dăscălescu Roxana-Georgiana.
 
În secțiunea „Documente” puteți vizualiza anunțul de participare.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii