Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR Călători Trafic feroviar întrerupt în urma aluviunilor de pe Valea Oltului

ro

05 Jan, 2021 09:41 1299 Marime text
  • Traficul feroviar este întrerupt între Călimănești și Cozia pe ambele fire de circulație din cauza aluviunilor.

CFR Călători informează că astăzi, 5 ianuarie 2021, traficul feroviar este întrerupt între Călimănești și Cozia pe ambele fire de circulație din cauza precipitaţiilor abundente căzute azi noapte și a aluviunilor care au afectat terasamentul căii ferate. Astfel, pentru trenurile aflate în circulație, managerul infrastructurii feroviare - CFR SA asigură transbordarea călătorilor pe distanța Călimănești – Lotru și retur cu mijloace auto.

Azi noapte în jurul orei 03:30, din cauza aluviunilor cazute de pe versant roțile locomotivei și a primului vagon ale trenului Regio 2069, care circulă pe ruta Râmnicu Vâlcea – Călimănești – Sibiu, au escaladat șina și au rulat până la oprire în afara acesteia.

În tren se aflau 9 călători.

La acest moment 5 trenuri ale CFR Călători sunt afectate din cauza condițiilor meteo din zonă.

RESTITUIRE contravaloare bilete

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile cu circulație afectată în trafic intern vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro<http://www.cfrcalatori.ro>, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii