Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Certificat de urbanism pentru modernizarea și extinderea Campusului Universității Ovidius

ro

30 Dec, 2022 16:29 1455 Marime text


Primăria Constanța a eliberat un Certificat de Urbanism pentru Universitatea Ovidiu, care dorește să realizeze, pe viitor, o investiție importantă.
 
Este vorba, așadar, de CU 3285 din data de 29 decembrie 2022, princare Universitatea Ovidiu dorește să extindă și să modernizeze Campusul din Constanța cu spații integrate învățământului dual. Documentul are o valabilitate de 12 luni.
 
Reamintim că în vară, Universitata Ovidius din Constanța a obținut un certificat de urbanism de la Primăria Constanța pentru modificări la unul dintre proiectele sale.

 
Astfel, prin CU 1158 din data de 10 iunie 2022, Universitatea Ovidius din Constanța dorește modificarea proiectului autorizat conform AC 527/2020 prin schimbare temă de proiectare privind funcțiunile și complementările interioare din sala polivalentă în spații de învățământ, bazin de înot și spații de cazare pentru studenți și modificare regim de înălțime la D+P+3E întrucât AC 527/2020 nu vizează corpul de clădire cu destinație de sală polivalentă. Conform prevederilor HCL nr. 109/2017: „se introduc interdicții definitive de construire în zonele afectate de lărgirea amprizei străzilor ori în zonele în care se prevede realizarea de artere noi de circulație și în zonele în care se prevăd spații verzi de interes public, cu excepția instalațiilor aferente echipării edilitare care se vor realiza îngropat″.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii