Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Certificat de urbanism pentru DGASPC Constanța! Ce vor să facă reprezentații direcției, în municipiu?

ro

28 Feb, 2023 14:10 1507 Marime text
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, care dorește să investească pe strada Pictor Nicolae Grigorescu nr. 91, unde se află deja o clădire a instituției.
 
Mai precis, este vorba de reabilitarea, modernizarea, recompartimentarea și dotarea clădirii în vederea înființării unui centru de abilitare și reabilitare pentru persoane cu dizabilități (CABR Ovidiu) din sistemul de asistență social, de pe strada Nicolae Grigorescu nr. 91 – Constanța. Documentul este valabil 24 de luni.
 
Amintim că în iarnă, DGASPC Constanța a semnat un contract, atribuit în data de 13 decembrie 2022, care are o valoare de 147.300 lei și vizează reabilitarea unei clădiri în vederea înființări unui Centru de Abilitare și Reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități (CABR OVIDIU) din sistemul de asistență social, pe strada Pictor Nicolae Grigorescu nr. 91, în localitatea Constanța, județul Constanța. Câștigătorul licitației este Kat Concept Design SRL.
 
Confidas informează că firma Kat Concept Design SRL a încheiat 28 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.539.670,00 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, figurând și Centrul Educativ Târgu Ocna, Compania Națională de Investiții SA, Comuna Amzacea (Consiliul Local Amzacea), Comuna Independența (Primăria Comunei Independența), Comuna Prejmer, Comuna Tortoman (Consiliul Local Tortoman Constanța), Consiliul Județean Constanța, Municipiul Timișoara, Orașul Techirghiol, Orașul Murfatlar, Penitenciarul Ploiești, Penitenciarul Craiova, Penitenciarul Poarta Albă, Primăria Municipiului Lugoj, Școala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazul“ Constanța, Școala Națională de Studii Politice și Administrative, Spitalul Județean Tg. Jiu și Teatrul de Stat Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii