Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ceremonial militar și religios de Ziua Armatei Române, la Tulcea (FOTO)

ro

25 Oct, 2023 12:05 869 Marime text

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni și administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, au participat, astăzi, începând cu ora 10.00, la ceremonialul militar și religios organizat cu ocazia Zilei Armatei Române.

„Despre armata română se pot spune foarte multe, despre ostașii patriei noastre se pot spune, de asemenea, foarte multe, dar eu vă voi spune câteva cuvinte: armata română suntem toți, și pentru toți iubirea de țară este mai presus de orice, transmit reprezentanții CJ Tulcea.  

Astăzi este o zi specială, mai ales în contextul în care, în curând, se vor împlini 145 de ani de când s-a alipit și Dobrogea la Patria Mamă. Consider că trebuie să fim recunoscători ostașilor români, trebuie să îi sărbătorim cu toții și să le urăm toate cele bune. La mulți ani, România! La mulți ani, Armata Română!“, a transmis, în cadrul evenimentului, vicepreședintele Mihai Huleni.

Marcată anual, începând din 1959, ziua de 25 octombrie a devenit un reper moral în ceea ce înseamnă respectul pentru armata română, pentru jertfa ostașilor noștri, pentru eroii care i-au lăsat în urmă pe cei dragi și care au pornit pe calea dreptății și libertății.


foto: CJ Tulcea 


Citește și:

Ce mesaj a transmis Cătălin Predoiu cu ocazia Zilei Armatei (VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii