Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul Infotrafic Trafic rutier oprit , pe DN 12 Sfântu Gheorghe-Miercurea Ciuc din cauza unui accident. O persoană încarcerată

ro

30 Dec, 2023 14:37 754 Marime text




 
  • Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că DN 12 Sfântu Gheorghe-Miercurea Ciuc, la kilometrul 16+450 de metri, în apropierea localității Valea Crișului, județul Covasna, a avut loc o coliziune în care au fost implicate două autovehicule, în urma căreia o persoană este încarcerată, iar alte șase sunt în evaluare medicală la fața locului.
 
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că DN 12 Sfântu Gheorghe-Miercurea Ciuc, la kilometrul 16+450 de metri, în apropierea localității Valea Crișului, județul Covasna, a avut loc o coliziune în care au fost implicate două autovehicule, în urma căreia o persoană este încarcerată, iar alte șase sunt în evaluare medicală la fața locului.

„Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri. Se estimează reluarea normală a circulației după ora 15:00”, transmite Infotrafic.

Citește și
Trafic întrerupt, pe centura București. O autospecială de gunoi răsturnată blochează circulația
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii