Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul Infotrafic Atenție, șoferi! Circulație rutieră, oprită pe DN 67C, județul Gorj

ro

24 Dec, 2023 08:16 940 Marime text




 
  • Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza ninsorii viscolite, circulația rutieră este oprită pe DN 67C, pe tronsonul kilometric 16 – 30, între localitățile Novaci și Rânca, județul Gorj.

 Ninge, iar pe alocuri se circulă în condiții de iarnă, în zona montană a județelor Alba, Argeș,  Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Buzău, Cluj, Covasna, Hunedoara, Mureș, Prahova, Sălaj, potrivit sursei.
 
Se acționează cu utilaje de deszăpezire. Ninsoare slabă este semnalată și pe autostrăzile A1 Sibiu – Deva (km. 316 -412) și A10 Sebeș-Turda, carosabilul fiind umed, fără depuneri pe carosabil, mai informează sursa citată.

„Pentru reducerea riscului rutier, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, să ia în considerare că distanța de frânare crește pe un carosabil umed sau alunecos, să-și asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă și geamuri laterale și să folosească luminile de ceață dacă se deplasează pe drumuri unde este prezent acest fenomen”, transmit polițiștii de la Infotrafic.



Reamintim că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă.

Citește și
Circulație în condiții de iarnă pe Valea Prahovei! Ce trebuie să știe șoferii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii