Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:59 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul de Diagnostic şi Tratament Recuperator „Sfânta Elena de la Mare“ SRL se apucă de comerţ

ro

12 Sep, 2017 00:00 595 Marime text
Constanţa Negoescu, asociat unic în cadrul societăţii Diagnostic şi Tratament Recuperator „Sfânta Elena de la Mare“ SRL, a decis completarea obiectului de activitate al firmei.
 
Astfel, societatea se va ocupa de comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun. Celelalte prevederi ale actului constitutiv al societăţii au rămas nemodificate. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.
 
Firma Centrul de Diagnostic şi Tratament Recuperator „Sfânta Elena de la Mare“ SRL a fost înmatriculată în anul 2012 şi are sediul social în satul Schitu, comuna Costineşti. Capitalul social subscris, de 268.200 de lei, integral vărsat, este compus din 26.820 de părţi sociale. Asociat unic şi administrator este Constanţa Negoescu, născută pe 15.08.1967, în municipiul Galaţi. Centrul de Diagnostic şi Tratament Recuperator „Sfânta Elena de la Mare“ SRL desfăşoară activităţi de asistenţă medicală specializată. Constanţa Negoescu mai este asociată în Mirelmob SRL, în prezent radiată.

Ti-a placut articolul?

Comentarii