Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Constanța. Cei trei suspecți implicați în mai multe furturi din stațiunile de pe litoral, prezentați instanței cu propunere de arestare (video)

ro

21 Aug, 2017 19:52 2660 Marime text
Cei trei suspecți, reținuți pentru mai multe furturi de pe litoral, vor fi prezentați în această seară instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au reținut ieri seară trei persoane implicate în spargerea mai multor locații din statiunile Eforie și Costinești. Ulterior cu ajutorul mascaților de la SAS au fost efectuate și 12 percheziții domiciliare la locuințele suspectilor în cauză. Suspecții furau tot ce le pica în mână, de la ceasuri, telefoane, tablete, la scule electrice. Prejudiciul se ridică la aproximativ 15.000 de lei, recuperat 95%.

Suspecții au dat lovitura la Eforie Sud și au fost prinși în flagrant în Eforie Nord. Au fost filați de când au plecat din Cumpăna. Pentru prinderea lor polițiștii au făcut uz de armă, fiind trase două focuri de avertisment în plan vertical fără victime sau pagube materiale. 

În total din gruparea infracțională ce acționa pe litoral fac parte cinci persoane, R.D. de 35 ani, R.G. de 33 ani, R.B. de 27 ani, G.E. de 40 ani, R.C. de 35 ani. Trei dintre acestea, R.G, G.E. si R.C. au fost reținute și sunt duse în fața instanței cu propunere de arestare. 

7 fapte au fost probate în sarcina suspecților, 5 in Costinești și două în Eforie. Pentru a nu fi depistați suspecții foloseau mănuși și cagule când dădeau lovitura. 

UPDATE: 

Magistrații de la Tribunalul Constanța au emis mandate de arestare preventivă pe numele celor trei suspecți pentru 30 de zile. 

Sursa foto/video: IPJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii