Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce trebuie să faci pentru a avea mai mult succes la biletul zilei

ro

11 May, 2021 09:38 2147 Marime text
Biletul zilei este piatra de încercare a oricărui parior. Chiar dacă îți place mai mult să joci live, cu siguranță că pui din când în când și câte un pariu cu mai multe selecții din ziua respectivă, pentru a prinde o cotă ceva mai mare.

O serie mai lungă de bilete câștigătoare ar trebui să îți rotunjească bugetul, dar cum să o obții? Răspunsul: cu muncă, răbdare și disciplină. Dacă ești la început în „cariera” de parior, sfaturile din rândurile care te urmează ar trebui să te ajute să fii mai inspirat în alegerea meciurilor și să îți maximizezi profitul.

Alege două, maxim trei competiții pe care să pariezi. Este condiția de bază pentru a avea succes. Trebuie să cunoști aceste competiții la perfecție, să urmărești toate meciurile - în direct sau în reluare - astfel încât să „visezi” echipele. Pentru români, una dintre competiții este Liga I.
Inspiră-te din ponturi. Nu e nicio rușine să te inspiri din sugestiile făcute de tipsteri, dar alege cu grijă site-urile pe care te uiți. Cele mai de încredere platforme sunt cele în care nu ți se cer bani pentru ponturi. Acolo poți vedea performanțele reale ale specialiștilor.

Joacă pe cele mai mari cote. Este indicat să ai conturi deschise la mai multe agenții de pariuri online de top, astfel încât să pariezi pe cele mai mari cote de pe piață. Mulți operatori au și oferte promoționale de tip „cote mărite”. Profită de aceste oferte, te vor ajuta să ai un profit mai bun.

Fă-ți o bază de date cu sursele de încredere. Analizează în detaliu fiecare meci. O pondere importantă o au informațiile la zi, despre absenți, echipe probabile, atmosfera din cele două tabere etc. Este bine să îți faci o bază de date cu site-uri pe care găsești ultimele știri despre echipe.

Nu pune multe selecții pe bilet. Cel mai bine este să joci un singur meci pe bilet, dar ideea biletului zilei este, așa cum spuneam, să obții o cotă mai mare. Cel mai bine este ca pariul să aibă maxim trei selecții. Dacă joci mai multe selecții, joacă sistem, sau cu baze.

Evită meciurile în care gradul de rivalitate este foarte mare. În asemenea meciuri nu te poți baza nici de pozițiile din clasament, nici pe forma de moment. Orgoliile sunt atât de mari, încât valorile se nivelează. În aceeași ordine de idei, nu paria cu sufletul, ci cu mintea.

Combină tipurile de pariuri. Nu te încăpățâna să pariezi doar pe rezultat, sau doar pe goluri, sau doar pe cornere, sau doar pe cartonașe. Combină tipurile de pariuri pe bilet, pentru a prinde selecțiile cu cele mai mari șanse de câștig din fiecare meci.

Profită de CashOut. Dacă mai stai într-un singur meci pe bilet, optează pentru un câștig mai mic, dar sigur. Închide pariul cu CashOut când ai această posibilitate.

Nu juca la recuperare. Pericolul e mai mic să joci la recuperare dacă pariezi pre-meci, dar există. Păstrează-ți calmul și respectă planul de joc. Nu mări miza nejustificat.

Ține un jurnal de parior. Mulți ignoră această recomandare, ceea ce este o greșeală. Nu trebuie să citești jurnalul în fiecare zi. Fă-ți timp și studiază-l între două sezoane pentru a vedea ce a mers și ce nu a funcționat în campionatul precedent. În funcție de concluzii, poți renunța la competiția care ți-a adus cele mai puține pariuri câștigate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii