Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:22 27 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce sumă va achita IPJ Constanța. Cumpără servicii de colantare și decolantare (document)

ro

03 Sep, 2020 00:00 935 Marime text
  • Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța achiziționează servicii de decolantare și colantare.

Valoarea contractului este de 92.437 lei.

Denumirea completă a proiectului atribuit este "Decolantare și colantare".
 

Descrierea contractului


IPJ Constanța intentionează să achiziționeze servicii de decolantare și colantare Ford Transit, conform cererii de oferta anexate.


Serviciile se vor executa la sediul prestatorului, dupa primirea Notei de comanda si se va realiza de catre ofertant, în maxim 7 zile de la data primirii comenzii ferme. Serviciile vor fi insotite de: factura fiscala, proces verbal de receptie. Plata se va realiza prin OP, in contul de trezorerie al furnizorului, in 30 de zile de la primirea facturii si receptia serviciilor.


Condițiile de participare sunt următoarele: "Oferta, semnată și stampilată, va fi transmisă autorității contractante pe adresa de email:
inspectoratconstanta@yahoo.com, avand caracter ferm si obligatoriu din punct de vedere al continutului pe toata perioada de valabilitate a ofertei, respectiv 60 de zile. Pretul va fi exprimat în lei fără TVA. Se va menționa daca societatea este neplătitoare/plătitoare de TVA",conform anunțului.


Criteriul de atribuire este prețul cel mai scazut pe pachet produse.Data limită pentru depunerea ofertelor este 02-09-2020.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


Citește și:

„Te fac varză“, „Tu nu poți să-mi faci mie nimic“ Polițist din IPJ Constanța, amenințat în timpul unui filtru rutier la Cogealac. Ce au decis judecătorii

Ședință de Consiliu Județean. Șeful IPJ, Adrian Constantin Glugă, va fi cooptat în ATOP (documente)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii