Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune numerologul Milena Anca Nedea Pavel e responsabilă cu managementul căsniciei cu Aurelian Pavel, deşi acesta este şeful

ro

01 Jun, 2013 00:00 9634 Marime text
Ea, tânără, frumoasă şi deşteaptă - managerul hotelului Iaki din Mamaia- El, deştept, dacă o vom întreba pe ea, încă tânăr, trăind periculos - şeful Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate, Constanţa. Ea, Anca Nedea, l-a luat în căsătorie de bunăvoie şi nesilită de nimeni pe El, Aurelian Pavel, să-i fie soţ şi sprijin. S-a întâmplat anul trecut la data de 8 septembrie. Un an mai târziu, la 01 iunie 2013, cei doi au hotărât să ofere o petrecere tuturor prietenilor. E ziua nunţii. Fireşte, din punct de vedere numerologic, cheful nu are nici o legătură cu data nunţii. Important este momentul la care cei doi au spus da, oficializând acest accept în faţa ofiţerului stării civile. Acea dată va influenţa cuplul proaspăt format şi pe tot parcursul existenţei sale.
Evenimentul i-a readus în atenţia noastră pe cei doi, cu zilele lor de naştere cu tot. Numerologia ne ajută să descoperim cum sunt, ce caractere, comportamente, personalitate au cei analizaţi dar şi cât de bine se potrivesc personajele principale, mirele şi mireasa, Anca şi Pavel.
Data naşterii Ancăi Nedea devenită Anca Nedea Pavel este 06 februarie 1978. Ginerica, Aurelian Pavel s-a născut, conform informaţiilor noastre (zicem noi de încredere) în ziua de 26 iunie din anul 1967. Pe scurt, cifra destinului ei, cea care ne oferă cele mai importante dezvăluiri despre caracter, este 6 din 3 şi 3.
 
Prima informaţie este aceea legată de necesitatea Ancăi de a avea o viaţă echilibrată.
 
Următoarele descoperiri sunt legate de responsabilitatea, implicarea, seriozitatea dar şi de dorinţa ei de a avea o familie unită. Deşi are nevoie de o viaţă de familie liniştită (am aflat din cifra 6 din destin), tot destinul ne arată, prin cele două cifre 3, că este însă deosebit de explozivă, permanent agitată, neliniştită, fermecătoare, plină de viaţă, iubind riscul, emoţiile îndelungate şi călătoriile. Secretele sunt specialitatea ei. Le savurează ca pe nişte delicatese şi le păstrează în locuri tainice, de nimeni bănuite, imposibil de găsit.
 
De vă doriţi senzaţii tari, sunteţi pe drumul cel bun: omul potrivit la locul potrivit.
 
Doar că, sfatul meu, prietenesc este să nu, să nu, să nu. Ce? Cum ce? Să nu o pisaţi cu lucruri neimportante, să nu o plictisiţi cu prostii, să nu-i ocupaţi timpul inutil, să nu o provocaţi! Deja aţi reuşit? Bravo, nici nu a fost greu, doar vreau să zic, şi eu: dragii mei fugiţi! N-aţi fost cuminţi, n-aţi ascultat nici sfatul ei şi nici al meu şi s-a dezlănţuit. Furtună, grindini, fulgere, taifun! Zic să vă zgribuliţi, să vă primiţi papara liniştiţi şi, când găsiţi momentul cel mai bun: să o zbughiţi din al ei drum. N-a fost ideea cea mai bună, de aţi vrut să o vedeţi cum se zburleşte când o nemulţumiţi. Dacă aveţi noroc şi i-a trecut, a doua zi, ori poate anul viitor vă va întâmpina cu zâmbetu-i fermecător, lăsând impresia că a uitat momentul neplăcut. Ei bine da, aşa a fost până când, a preluat numele celui ce soţ i-a devenit.
 
De vreţi vina s-o aruncaţi pe cineva, aţi nimerit perfect. Pavel e vinovat!
 
Numele ne influenţează comportamentul căci fiecare literă ce îl formează conţine informaţii energetice şi vibraţii care ne îndeamnă să avem o anumită atitudine. Numele complet din perioada în care domnişoară era, a suferit modificări. Nu mai e fata blândă, suavă, iertătoare şi plină de bună intenţii a devenit mai diplomată dar mai drastică, nu mai este dispusă a uita ci doar iartă şi , asemenea unui iscusit comerciant, te răsplăteşte cu vârf şi îndesat, la timpul potrivit, pentru fiecare cuvinţel rostit ori faptă a ta necugetată. Cifra energetică, aceea ce ne oferă informaţii despre personalitate, fiind un cumul dintre cifra numelui complet şi cea a destinului, acum este 2, înainte de căsătorie a fost 9. Ehee, ce vremuri! E drept că al său comportament s-a mai temperat, devenind mai adaptabil, mai convingător, mai fermecător, cifra actualului nume complet este 5.
 
Veţi descoperi mai greu dacă aţi supărat-o pe Anca!
 
Acum, dacă nu vrea, are capacitatea de a-şi ascunde furia şi de a aştepta cât este necesar pentru a vă recompensa pentru cuvintele ori gesturile voastre. Mai bine vă feriţi să o necăjiţi! Ştiu că nu veţi asculta dar e pe riscul vostru! Nu vă bazaţi pe faptul că energică fiind, visând să facă totul repede şi bine veţi reuşi să-i ascundeţi micile voastre greşeli! Are un radar anume, există un detector lăsat în data naşterii ei, care-i atrage atenţia asupra fiecărei virgule ori fiecărui semn de exclamare din spatele uşilor aparent închise atent. În numerograma zilei de naştere există cifra 8.
 
Vede orice, şi nu lasă nimic la voia întâmplării.
 
Mai mult, e norocoasă. Tot de la cifra 3 din destinul său 6 din 3 şi 3. Dacă înainte visa că poate fi mai muncitoare, mai serioasă, mai pragmatică, cifra vocalelor până la căsătorie era 1, acum îşi doreşte să poată deveni mai puternică, mai sigură, un mai bun conducător, actuala cifră a vocalelor din numele său complet este 1. Se află într-o perioadă cu vibraţie 6, propice căsătoriei şi norocoasă pentru ea. Anul oficierii căsătoriei a avut pentru ea vibraţie 4, adică a fost organizată, practică şi a realizat lucruri importante, stabilindu-şi priorităţile iar ziua de 8 septembrie a avut o vibraţie 3, a norocului. Anul acesta aduce cu sine dorinţa de schimbare, de modificare, îşi schimbă mentalitatea, felul de a reacţiona, de a vedea lucrurile, este anul şansei de a încerca şi altceva, altcumva sau chiar de a se muta altundeva.
Fireşte, întotdeauna când vedem o nuntă, întâi observăm mireasa. Ea este atracţia. La mire, săracul, la el nu se uită nimeni!
Cam aşa am făcut şi noi, până acum. Dar mirele este totuşi ditamai şef la B.C.C.O., chestia aia teribilă, importantă, legată de crima organizată! E musai a încerca să scriem câteva rânduri despre el.
Aurelian Pavel, responsabil pentru schimbarea comportamentului şi o parte a personalităţii Ancăi Nedea, este un şef.
Ştiu că ştiaţi, dar nu aflaserăţi din calcule numerologice. Cifra destinului său 1, din 3 şi 7 dovedeşte că este născut pentru a ajunge şef căci caracterul, calităţile sale către acest deznodământ îl împing. Cum bănuiţi e ambiţios, activ, energic, implicat, raţional, dur, la nevoie agresiv şi nevoie este mereu, curajos dar şi olecuţă tiranic. Verifică, şi pedepseşte pe măsură.
Ar trebui să exersezi poziţia de „drepţi” şi „ stânga- împrejur” când ştii că trebuie să te-ntâlneşti cu el.
Există bine pitit şi un 3 responsabil cu farmecul personal, în cifra destinului său. Cifra zilei de naştere, 26, îmi dă fiori. Dacă nu poţi fii eficient, muncitor, perfecţionist, bun executant, i-aţi papucii de plajă la subţiori şi fugi,ascunde-te! Este deosebit de meticulos, migălos, chiţibuşar, ordonat, în idei şi nu doar, mereu nemulţumit. Vrea mai mult, mai bine. Te răsplăteşte de este mulţumit. Şi asta e greu.
 
Este în ofensivă mereu.
 
Pentru el totul este important, nu există lucru mărunt, secundar. Este pretenţios cu sine şi cu ceilalţi. Nu face rabat. Când ceilalţi nu îl văd se războieşte cu sine, certându-l pe cel din oglindă că nu a reuşit mai bine, mai mult că nu a fost super eficient. Nu înţelegeţi greşit. El este eficient, superlativele nu-l mulţumesc, e ca şi cum pentru el nu există. Nu vă speriaţi, ştie să râdă, să glumească. Nu vă doriţi să fiţi personajele glumelor sale, de obicei sunt acide. Are un umor fin, deosebit, uneori cinic, sarcastic. Este un profesionist, mereu nemulţumit, visând perfecţiunea, şi de aceea este mai mereu nefericit. Bun pentru tot ce presupune migală, muncă de conducere, antrenament riguros şi spirit rece, combativ. De unde acestea toate? V-am spus responsabilă este cifra zilei sale de naştere, 26 care în numerologie este 8. Cifra energetică, a personalităţii, aduce raze de soare pe chipurile tuturor. Deşi are toane, poate deveni cuceritor, curtenitor, poate spune cuvinte frumoase… nu tuturor. Are nevoie de agitaţie, de risc, de emoţie, aşa cum are nevoie de aer. Nu poate sta pe margine, nu poate privi paşnic desfăşurarea unei acţiuni. E musai a deveni parte din ea, cea mai importantă.
 
Deşi pare dur şi chiar este, are nevoie de dragoste, ataşament, afecţiune.
Are nevoie să-i şoptească cineva, chiar dacă e morocănos şi strâmbă din nas a dezgust, cât de priceput, profesionist, bun şi frumos este. I se înseninează sufletul şi porneşte mai hotărât la drum. Hei, nu vă bucuraţi, ştie să fie atent, să pedepsească, ştie să muşte dacă l-ai deranjat. Eu, ce-oi fi făcut? În numerograma zilei de naştere tronează cifra 6 care se repetă de trei ori. Permanent îngrijorat pentru căsnicia sa, pentru familia lui. Se comportă şi manifestă ca acela cu drobul de sare. Are nevoie de căsnicie şi îi este greu altcumva decât căsătorit. Îi respectă pe ceilalţi dar îi combate cu drag după ce i-a lăsat opiniile să şi le exerseze. Când este în necaz, uită de inimă, uită de sentimente şi de suflet. Cugetă luând în calcul doar ceea ce este clar, evident şi sigur. Atunci nu are prieteni ci doar probleme care trebuie rezolvate. Şi le rezolvă în felul său, el fiind primul sacrificat. Caracteristica ascunsă este 4.
 
Deşi are premoniţii, presentimente, preferă logica.
 
Are însă o relaţie deosebită cu cele nevăzute şi o nevoie imperioasă de a îşi pune ordine în gânduri, cumva, în singurătate. Este un fin cunoscător al firii umane dar şi deosebit de încăpăţânat şi uneori ciufut, greu de înţeles, alteori imposibil de abordat, e de la 7 care se regăseşte în destin (e 1 din 3 şi 7). Se află într-o perioadă cu vibraţie 8, când nimic nu-l poate împiedica planurile a şi le pune în aplicare. Provocarea acestei perioade, lupta sa cu sine are vibraţie 3. Adică nu se poate relaxa, nu se poate bucura de viaţă nici când pare că tocmai acest lucru face. Vibraţia anului 2012 a fost 1 pentru el, un an de început, mai sigur, mai încrezător în propriile forţe. Ziua de 8 septembrie cu a sa vibraţie 8 nu a făcut altceva decât să-i aducă răsplata eforturilor sale. A fost ok. Anul acesta cu vibraţie 2 îi conferă ceva mai multă diplomaţie dar aduce în prim - plan acele oscilaţii bine/rău ale stărilor fizice şi emoţionale care-l pot deranja. În rest noi cunoştinţe utile, prieteni, organizaţii care-l curtează. Luna iunie este una prolifică, vibraţie 8, iar 1 iunie îi poate induce o stare emotivă deosebită, neînţeleasă, care să-l irite, să-l determine să fie uneori mai sensibil ori arţăgos, vibraţie 9. Este doar o vibraţie care va trece dar care îl va determina deopotrivă să fie mai romantic şi visător.

Data căsătoriei are vibraţie 4, tot ceea ce vor realiza cei doi va fii trainic, serios, stabil.

Vor avea nevoie de siguranţă fizică şi psihică şi nu vor suporta minciunile, mincinoşii, linguşitorii. Este o căsnicie bazată pe raţiune, seriozitate şi grija pentru binele familiei. Cum amândoi ştiu să fie excelente gazde, sigur petrecerea va fii deosebită, iar ei minunaţi!

 Milena FARCAŞ - numerolog
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii