Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune Arhiepiscopia despre formarea unei echipe de fotbal a preoţilor Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei - „O idee deplasată"

ro

30 Mar, 2011 02:13 3630 Marime text
cap_1.jpgVestea că Protoieria Ploieşti a format o echipă de fotbal din preoţi, care are ca scop promovarea practicării sportului în rândul tinerilor şi nu numai, i-a surprins pe reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului, care, prin vocea purtătorului de cuvânt Alin Boc, spun că această problemă nu s-a pus în discuţie, fiind exclusă formarea unei astfel de echipe.

echipa_preoti_preot_alin_boc.jpgPreoţii prahoveni par mai receptivi la tot ceea ce înseamnă noutate decât ar crede mulţi dintre credincioşi. În urmă cu două zile, toată presa a preluat ştirea potrivit căreia slujitorii Domnului şi-au făcut echipă de fotbal pentru a încuraja practicarea sportului şi a atrage atenţia asupra importanţei mişcării. La Constanţa însă, slujitorii Domnului nu par a fi atât de deschişi ca şi colegii lor din Ploieşti. Întrebat despre eventuala formare a unei astfel de echipe la Constanţa, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Alin Boc, a spus că este pentru prima dată când aude despre această iniţiativă, însă este de părere că ar exista şi alte sporturi, mult mai „light", care ar putea fi practicate în spiritul promovării mişcării. „Nu s-a pus această problemă. Cred că este o idee deplasată. Nu cred că este un sport potrivit pentru slujitorii bisericii", a mai spus Boc.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii