Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se întâmplă cu Lucian Băluţ Adunarea Generală a Acţionarilor CNAPMC se reuneşte, din nou, mâine

ro

11 Feb, 2013 22:38 3171 Marime text
vot_apc_cnapmc_1.jpgAdunarea Generală a Acţionarilor (AGA) Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CNAPMC) se reuneşte, din nou, mâine la Bucureşti, la sediul Ministerului Transporturilor. Amintim că AGA s-a reunit şi la începutul săptămânii trecute într-o şedinţă în care au fost semnate cinci dintre cele şapte mandate ale membrilor Consiliului de Administraţie (CA).

În şedinţa de mâine a AGA este posibil ca cei doi membri CA care nu au semnat săptămâna trecută contractele de mandat să le semneze de data aceasta. În price caz, acest punct este inclus, printre altele, pe ordinea de zi a şedinţei. Amintim că membrii care au întâmpinat probleme în contextul şedinţei anterioare sunt Răzvan Bădălicescu şi Valeriu Ionescu. În calitate de reprezentanţi ai Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii în CA-ul Portului Constanţa cei doi au ridicat o serie de obiecţii, fapt pentru care nu au semnat contractele de mandat.

De asemenea, în şedinţa de mâine se aşteaptă ca lui Lucian Băluţ să i se aducă la cunoştinţă condiţiile CA-ului pentru funcţia de director general pentru care acesta a fost selectat de Pricewaterhouse Coopers. Ulterior, Băluţ va putea să-şi prezinte proiectul de management.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii