Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce s-a decis în Adunarea Generală a Asociaților Flip Technologies SRL? Printre ei se află un bărbat din Constanța și Emag

ro

29 Aug, 2023 12:12 1312 Marime text


În data de 10 iulie 2023 a avut loc Adunarea Generală a Asociaților Flip Technologies SRL, la care au participat Alin Sebastian Luca, George Alexandru Moroianu, Alex – Nicolae Burghelia (născut și domiciliat în Constanța) și Dante International SA, reprezentată legal de Tudor – Lucian Manea, în calitate de director general și membru în Consiliul de Administrație.
 
În unanimitate, cei patru asociați au hotărât prelungirea împuternicirii persoanelor fizice care vor acționa drept reprezentanți ai Dante International SA, în calitate de asociat al Flip Technologies SRL.
 
Astfel, a fost aprobată prelungirea mandatelor de reprezentanți pentru Tudor – Mircea Mihăilescu și Bogdan – Augustin Axinia, pe o perioadă de un an, respectiv de la data de 1 iulie 2023 până la data de 1 iulie 2024, având drept exercitabil separat şi în mod individual de reprezentare a Dante International SA în orice documente semnate în numele şi pe seama acesteia, exclusiv în legătură cu calitatea sa de asociat al Flip Technologies SRL.
 
Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 3669 din data de 18 august 2023.
 
Despre Flip Technologies SRL
 
Conform termene.ro, platformă consultată marți, 29 august 2023, firma a fost înființată în anul 2019, are obiectul de activitate „comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet” și sediul este pe strada Ștefan cel Mare nr. 549, Brăila.
 
Firma este administrată de: Bogdan Augustin – Axinia, Alex – Nicolae Burghelia, Alin Sebastian Luca, Tudor – Mircea Mihăilescu și George – Alexandru Moroianu.
 
Potrivit termene.ro, Alex – Nicolae Burghelia, Alin Sebastian Luca și George – Alexandru Moroianu apar și în Flip Ventures SRL.
 
Dante International SA este prezentă și în: Zitec Com SRL, Conversion Marketing SRL, Delivery Solutions SA, Depanero SRL, HCL Online Advertising SRL, Emag IT Research SRL, Emag Logistica SRL, Atlas Integrated Technologies SRL, Emag Operations SRL, PC Garage SRL, Emag Retail SRL, Emag Facility SRL și Heyblu IFN SA.
 
Bogdan – Augustin Axinia apare și în: AB Financial Focus SRL, IA Infinity Consulting SRL, Z5 Development SRL, Investwise Management SRL, 4Star Capital Management SRL și Atlas Integrated Technologies SRL.
 
Tudor – Mircea Mihăilescu este prezent și în Lovesgroup and Friends SRL.
 
În 2022, Flip Technologies SRL a avut o cifră de afaceri egală cu 170.944.731 de lei, o pierdere de 19.485.181 de lei și o medie de 112 angajați.
 
Despre Dante International SA
 
Potrivit termene.ro, Dante International SA (Emag) are sediul în București, sectorul 6, pe Șoseaua Virtuții nr. 148, obiectul de activitate este „comerț cu amănuntul al articolelor și aparatelor electrocasnice, în magazine specializate” și a fost fondată în anul 2002.
 
Acționarii sunt Mih B2C Holdings B.V (din Țările de Jos) și Iulian – Gabriel Stanciu.
 
Administratorii sunt Tudor – Lucian Manea, Paul Michael Peake, Renan de Castro Alves Pinto, Roger Clark Rabalais și Iulian – Gabriel Stanciu.
 
Dante International SA are parafate 164 de contracte publice cu contractanți precum: Ministerul Educației, Ministerul Afacerilor Interne, Universitatea Maritimă Constanța, ș.a.
 
Firma a raportat pentru anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 7.146.878.062 de lei, un profit egal cu 123.725.110 lei și o medie de 3.309 angajați.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Citește și:
Consiliul de Administrație al THR Marea Neagră, convocat în ședință extraordinară. Iată ordinea de zi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii