Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce probleme au directorii de şcoli (video)

ro

20 Oct, 2010 04:24 1428 Marime text

intalnire_directori2.jpgViolenţa în şcoli, încãlzirea unitãţilor pe timpul iernii şi viitoarea lege a educaţiei sunt subiectele de interes ale directorilor constãnţeni. Ca la fiecare început de an şcolar, conducerea din sistemul educaţional local s-a reunit pentru a analiza problemele cu care se confruntã şcoala constãnţeanã şi sã punã la punct planul pentru anul care abia a început.

intalnire_directori1.jpgDirectorii unitãţilor şcolare din Constanţa au rãspuns „Prezent" la şedinţa tehnicã de început de an. Masa de prezidiu a reunit reprezentanţi ai tuturor instituţiilor implicate în procesul educaţional de la nivel local, inclusiv sindicaliştii care au ţinut sã reaminteascã revolta cadrelor didactice. Aşa cum era de aşteptat înaintea sezonului rece, printre problemele dezbãtute s-a numãrat si încãlzirea în şcoli.

Chiar dacã existã încã unitãţi şcolare unde nu s-a primit necesarul de combustibil pentru iarnã, situaţia din judeţ nu este alarmantã. Anul acesta, şedinţa tehnicã a fost cu atât mai importantã, cu cât noua conducere a inspectoratului şcolar judeţean a adus dupã sine o echipã, pe care a prezentat-o în faţa directorilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii