Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce pantofi pentru bărbați să alegeți pentru munca de birou?

ro

16 Jun, 2021 15:46 1683 Marime text

Ţinuta de birou este una formală, rigidă, iar piesele selectate necesita multă atenție pentru a beneficia de aspectul profesional mult dorit. Cămaşa, pantalonii şi perechea de pantofi bărbaţi selectate pot să asigure un plus estetic, dacă sunt corect combinate. Iată care sunt soluțiile care ajută la realizarea unui outfit impecabil.


Pantofii Derby - eleganță

Pantofii Derby continuă să fie iconici când vine vorba de eleganță şi rafinament. Aceste tipuri de pantofi reușesc prin expresivitate să înnobileze ţinutele business atent realizate. Ca combinațiile să fie perfecte este important să se selecteze pantofi bărbaţi derby realizaţi din piele naturală, care au finisaje perfect realizate.  Pentru outfiturile impecabile de birou de zi cu zi sunt potrivite variantele realizate din piele netedă care impresionează prin aspectul clasic elegant. Fie că sunt selectați derby negri sau alte varietăți de maro, efectul este același...distins.


Oxford - clasici în tendinţe

Pantofii Oxford sunt piese emblematice pentru outfiturile clasice, sunt elementele care creionează stilul şi ținuta. Cămașă cu butoni, pantalonii eleganţi şi cravata din mătase sunt completate  în mod natural de o pereche de pantofi bărbați oxford. Ca şi în cazul modelelor derby şi aceștia trebuie selectați cu atenţie. Pentru ţinutele formale sunt emblematici pantofii realizaţi din piele naturală netedă, ţinutele semi-formale pot fi creionate în jurul pantofilor din piele întoarsă.


Loafers - simpli şi comozi

Pantofii de tip Loafers sunt comozi, sunt expresivi şi pot fi utilizați în siguranţă pentru ţinutele de birou. Nu sunt soluțiile potrivite pentru întâlnirile importante, însă sunt soluții geniale pentru outfiturile de zi cu zi. Domnii care doresc să beneficieze de un plus de confort dar şi cei ce vor să creeze ținute impecabile dar lejere pot aborda pantofii tip loafers. Cu siguranța aceștia completează în mod distins ţinutele cu chino şi cămăşi lejere.
 

Brogue - urban

Pantofii cu decupaje brogue sunt impecabili, sunt soluțiile expresive care completează în mod elegant orice ţinută formală. Personalitatea puternică şi șarmul furnizat de o pereche de pantofi brogue cu greu pot fi egalate de alte articole de încălţăminte. Ţinutele de birou cu sacouri, cămăși, pantaloni capătă un  aer cosmopolit cu o pereche de pantofi cu decupaje brogue.
 

Mocasini - lejeritate

Mocasinii sunt soluții lejere pentru ţinutele de birou în care eticheta vestimentare nu este rigidă. Sunt piesele potrivite pentru profesiile plastice care permit versatilitate. Chiar dacă nu sunt soluții care să completeze în mod eficient ţinutele de birou sobre, își găsesc aprecierea în rândul celor ce doresc să se bucure de confort. Pentru că aceștia să asigura aspectul nonșalant atât de apreciat se recomanda integrarea în ţinute a culorilor neutre.
 

Tenişi - libertate de exprimare

Chiar dacă sunt piese cu accente sport, tenişi sunt confortabili şi expresivi şi au reușit să îşi găsească locul în garderobele corporatiştilor care înainte de toate apreciază confortul. Pentru ca aceste piese să confere aspectul profesional este important să fie minimalist. Tenişii integrați în ţinutele de birou trebui să fie negrii, gri sau bleumarin. Orice altă culoare este exclusă.
Dacă aţi decis că a venit vremea să îmbogăţiţi pantofarul cu pantofi bărbaţi, puteți accesa pagina CCC sau puteți merge în magazinele fizice. Veți descoperi numeroase tipuri de pantofi potriviți pentru ţinutele de birou dar şi pantofi potriviți pentru ţinutele casual relaxante.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii