Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce măsuri se vor lua în minivacanța de 1 Mai și Paște Prefectul Silviu Coșa- „Ne așteptăm la 30-35.000 de turiști, spre 10.000 în Vama Veche“ (video)

ro

27 Apr, 2021 14:46 2242 Marime text
  • În urma unei videoconferințe, la nivel național, cu toți prefecții, prefectul Silviu Coșa a vorbit despre măsurile ce se impun de 1 Mai, dar și cu ocazia sărbătorilor Pascale , care bat la ușă.
Ședința a fost condusă de ministrul de interne, Lucian Bode.

La eveniment participă prefectul Silviu-Iulian Coșa, subprefecții și reprezentanții IPJ Constanța, IJJ Constanța, GMJ „Tomis” Constanța, ISU „Dobrogea” Constanța și ai Gărzii de Coastă.

În primul rând este vorba despre aglomerările de persoane. Vor fi, la nivel religios slujbele, care se vor realiza în lăcașele de cult, dar și de turismul specific acestei perioade. Ambele vor genera aglomerări de persoane.

Ne așteptăm la 30-35.000 de turiști, spre 10.000 în Vama Veche. Forțele de ordine sunt pregătite să intervină. Valorile de trafic vor fi și ele mai ridicate, iar forțele de ordine vor fi și ele suplimentate. , a transmis prefectul Silviu Coșa.

În noaptea de 01 spre 02 mai, nu este nevoie de declaraţie


DSP acţionează în pieţele din Constanţa. ISU are lucrători care vor verifica lăcaşele de cult. Cât despre vaccinare, s-au desfăşurat acţiuni şi în mediul rural. În noaptea de 01 spre 02 mai, nu este nevoie de declaraţie, dar oamenii se vor deplasa strict din motiv religios., a adăugat Silviu Coșa.

Purtarea măştii este obligatorie

Purtarea măştii este obligatorie. Restaurantele vor funcţiona până la ora 22.00, dar nu pot funcţiona la interior cu mai mult de 30 la sută din capacitate, cu excepţia localităţilor Constanţa, Năvodari şi Techirghiol unde nu se vor deschide restaurantele la interior"., a precizat prefectul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii