Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce jocuri găsești în 2023 în cazinourile online

ro

09 Mar, 2023 12:40 967 Marime text
 
  • Daca ești și tu în căutare de distracție garantata pe internet, atunci accesarea cazinourilor online licențiate poate fi alegerea ideala. Aceste platforme de jocuri online au devenit tot mai populare și în Romania în ultimii ani, deoarece oferă clienților o experiență de joc excelența.
  • În cadrul acestui articol vreau să iți vorbesc despre ce tipuri de jocuri poți găsi în anul 2023 în cazinourile de pe internet.
  • Varietatea jocurilor la care obții acces pe asemenea platforme este unul dintre motivele pentru care cazinourile de pe internet sunt atât de apreciate în ziua de astăzi.

Sloturi video (păcănele)

De departe cele mai căutate jocuri din cazinourile online din Romania, dar și din întreagă lume sunt jocurile cu păcănele, adică sloturile video. Toate cazinourile de pe internet își concentrează atenția asupra acestei secțiuni de jocuri, care atrage pasionații într-un număr uriaș.
Sloturile video sunt așadar cele mai populare jocuri din orice cazino, iar acest lucru se datorează ușurinței cu care pot fi accesate, gamei variate de jocuri disponibile, dar și faptului că ele iți pot aduce câștiguri fabuloase, totul cu o investiție de bani minima.
În ziua de astăzi, cele mai bune cazinouri online iți oferă chiar și peste 1.000 de sloturi video, iar daca ești în căutarea unui site de jocuri de top poți alege FavBet, nu înainte de a citi și păreri despre FavBet ale clienților.
Practic, în materie de păcănele online, vei găsi absolut orice iți dorești – de la sloturi clasice cu șeptari și fructe, până la sloturi moderne de tip megaways, cu simboluri și funcții bonus, cu specială sau cu premii jackpot, de exemplu.

Jocuri de masa și cărți

 
Categoria jocurilor de masa și cărți este și ea una destul de populara printre romani și prezenta în cadrul tuturor platformelor de cazino online. În cadrul acesteia vei găsi jocuri precum poker, ruleta, blackjack, baccarat, barbut și multe altele.
Așadar, oricând vrei să încerci ceva diferit fata de sloturile video, poți apela cu încredere la jocurile de masa și cărți și te poți îndreptă către cele care iți stârnesc cea mai multa atenție.
Trebuie să mai știi că în cadrul anumitor platforme, jocul de poker are chiar o secțiune dedicata și uneori chiar și un soft pentru desktop, laptop sau mobil.

Jocuri cu dealeri live

Aceleași jocuri de masa și cărți prezentate mai sus sunt de multe ori disponibile și în varianta “live”. Asta înseamnă că te vei putea distra în cadrul acestora în compania unor dealeri reali, mulți dintre ei vorbitori de limba romana.
Astfel, în ziua de astăzi poți trai experiența dintr-un cazino real direct din confortul casei tale, gratie acestor jocuri cu dealeri live care te pot face să te simți că într-un cazinou fizic.

Loto

 
Extragerile loto au fost întotdeauna foarte populare printre romani și continua să fie și acum. Partea și mai interesanta este că vei avea astăzi posibilitatea să participi la extrageri loto online din întreagă lume chiar în mediul online.
Tot mai multe cazinouri de pe internet iți oferă acces și la extrageri loto, astfel că prin doar câteva click-uri vei putea plasa biletele dorite la loterii din zeci de tari, începând cu cele din Europa și ajungând până în Statele Unite, Australia, Hong Kong sau altele.

Sporturi virtuale

Desi pot fi încadrate și în categoria pariurilor sportive, totuși sporturile virtuale sunt regăsite în general astăzi pe site-urile de cazino online. Este vorba așadar despre meciuri virtuale de fotbal, tenis, baschet sau chiar curse virtuale de căini, cai sau motociclete pe care tu vei putea paria exact că și pe evenimente sportive reale.

Bingo

Chiar daca nu este întâlnit pe foarte multe platforme de cazino online din Romania, totuși daca vrei să te distrezi la bingo pe internet ai și aceasta posibilitate.
Este un joc extrem de interesant, relaxant și distractiv în același timp, la care trebuie doar să selectezi și să cumperi biletele dorite, să aștepți extragerea numerelor și să vezi daca ai castigat.
Pe lângă jocurile de noroc deja amintite mai sus, în cadrul cazinourilor de pe internet poți găsi și altele, precum:
  • Aviator – este vorba despre un joc care simulează decolarea unui avion. Tu trebuie să plasezi un pariu inițial și să renunți la acesta înainte că avionul să decoleze, fiindcă altfel vei pierde toți banii. Avionul poarta după el multiplicatori de căștig care sunt în continua creștere până în momentul decolării, deci cu cât renunți mai tărziu la pariu, cu atât vei căștiga mai mult
  • Table – foarte interesant este faptul că în prezent chiar și pasionații jocului clasic de table se pot distra pe internet, pe bani reali. Joci așadar împotrivă altor adversari, setând propriile mize și reguli ale jocului, iar daca ai un spirit competitiv, atunci cu siguranță acest joc te vă tine în priza pentru mult timp
Așadar, după cum iți poți da seama, oferta de jocuri de noroc online este una impresionanta în ziua de astăzi, astfel că este simplu de înțeles de ce foarte mulți romani aleg să își petreacă uneori timpul liber și în aceasta maniera.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii