Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:44 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce înseamnă pentru o femeie să fie în pas cu moda? Secretele de stil pe care ar trebui să le cunoască

ro

08 Mar, 2023 12:14 1376 Marime text
foto: Pexels Ce înseamnă pentru o femeie să fie în pas cu moda sau care sunt secretele de stil pe care ar trebui să le cunoască sunt doar câteva întrebări la care ne-a răspuns creatoarea de modă Andreea Tincu.

Aceasta ne-a dezvăluit care sunt tendinţele vestimentare ale acestei primăveri, dar şi culorile sezonului. Baby blue, viva magenta, nuanţele fine de bej, verdele neon sunt culorile care vor scoate în evidenţă orice ţinută., scrie Agerpres.ro. 


''Orice femeie îşi cunoaşte foarte bine corpul şi ştie ce anume să evidenţieze printr-o alegere vestimentară potrivită. Nu experimentaţi ceva nou dintr-odată. Mai întâi testaţi o anumită culoare sau un croi deosebit pe o piesă nu foarte scumpă'' - este una dintre recomandările designerului.

Şi totuşi ce înseamnă pentru o femeie să fie în pas cu moda?


''Înseamnă să poarte ceea ce îi dă o stare de relaxare şi de confort, să experimenteze piese din colecţii noi, dar să îşi păstreze însă stilul propriu şi, de ce nu, să facă un mix de piese vestimentare, unele noi şi altele din propria garderobă, pentru un rezultat cât mai creativ'', este sfatul Andreei Tincu.


Potrivit acesteia, rochia neagră este o piesă care nu ar trebui să lipsească din nicio garderobă.
 

''Cred că orice femeie îşi cunoaşte foarte bine corpul şi ştie ce anume să evidenţieze printr-o alegere vestimentară potrivită. Nu experimentaţi ceva nou dintr-odată. Mai întâi testaţi o anumită culoare sau un croi deosebit pe o piesă nu foarte scumpă. Rochia neagră este must have în orice garderobă, cum sunt şi balerinii nude. Un stil simplu este de cele mai multe ori câştigător. Dacă doriţi să combinaţi două culori, căutaţi ca una dintre ele să fie dominantă. Un mic accent viu colorat poate însufleţi o ţinută ternă. Alegeţi materiale de calitate. Mai bine mai puţine piese excelente calitativ, decât multe şi de o calitate îndoielnică'', a precizat, pentru AGERPRES, creatoare de modă.


Culorile baby blue, viva magenta, nuanţele fine de bej, verdele neon sunt culorile noului sezon, ne spune designerul.

''În ceea ce priveşte stilul colecţiilor, tendinţele sunt variate: de la piesele vestimentare crochet, până la stilul gotic, iluziile optice din print sau croi, stilul cargo, dar şi mixul de printuri în combinaţii uneori neaşteptat de creative'', a adăugat ea.


Aceasta admite că este importantă vestimentaţia pentru a crea o impresie bună.

''Da, cu siguranţă. Dar aceasta nu înseamnă că va completa orice lacună din educaţie sau va ţine cont de CV. Consider că o persoană îngrijită, cu o atenţie nu exagerată spre vestimentaţie, are un plus la un interviu de job sau la o întâlnire, indiferent despre ce întâlnire vorbim'', a arătat Andreea Tincu.


Mai ştiu tinerele din ziua de azi să fie feminine? ''Normal'' - ne răspunde designerul -, ''iar vârsta lor ar trebui să însemne frumuseţe şi încredere în propria feminitate. Cred că acum multe tinere au grijă de stilul şi de corpul lor, ceea ce este un aspect minunat la noua generaţie''.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii