Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:47 28 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce hotărâri au fost luate în AGOA și AGEA societății Nuclearelectrica

ro

28 Jan, 2022 09:54 905 Marime text
Acționarii Societății Naționale Nuclearelectrica S.A. s-au întâlnit la data de 27.01.2022, ora 10:00 la prima convocare a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor.
 
În urma dezbaterilor, acționarii Societății hotărăsc următoarele:

1.    Alegerea Secretarului Adunării Generale Ordinare a Acționarilor
Acționarii SNN au ales în unanimitate drept secretar de ședință al AGOA pe Romeo Susanu iar Societatea desemnează pe Cristina Bacaintan și Șaida Musledin drept secretari tehnic al AGOA.

2.         Aprobarea Raportului Trimestrial al Consiliului de Administrație al S.N. Nuclearelectrica S.A. aferent trimestrului III 2021.

3.      Informarea cu privire la tranzacțiile încheiate de administratorii ori directorii, cu angajații, cu acționarii care dețin controlul asupra societății sau o societate controlata de aceștia, conform art. 52 al. (3) litera a) din OUG nr. 109/2011 cu modificările și completările ulterioare, în perioada 01.08.2021-01.12.2021.
Prezentul punct de pe ordinea de zi nu a fost  supus votului acționarilor, aceștia luând la cunoștință de informațiile prezentate de Societate cu privire la acest punct.

4.    Informarea cu privire la tranzacțiile încheiate de administratorii ori directorii, cu angajații, cu acționarii care dețin controlul asupra societății sau o societate controlata de aceștia, conform art. 52 al. (3) litera b) din OUG nr. 109/2011 cu modificările și completările ulterioare, în perioada 01.08.2021-01.12.2021.
Prezentul punct de pe ordinea de zi nu a fost supus votului acționarilor, aceștia luând la cunoștință de informațiile prezentate de Societate cu privire la acest punct.

5.      Aprobarea datei de 16.02.2022 ca data de înregistrare în conformitate cu prevederile art. 87 alin. (1) din Legea 24/2017 privind emitenții de instrumente financiare și operațiuni de piață, respectiv data la care are loc identificarea acționarilor care urmează a beneficia de dividende sau de alte drepturi și


6.      Aprobarea datei de 15.02.2022 ca data „ex date”, respectiv data anterioara datei de înregistrare la care instrumentele financiare obiect al hotărârilor organelor societare se tranzacționează fară drepturile care deriva din hotărâre, în conformitate cu prevederile art. 2 , alin. (2), lit. l) din Regulamentului nr. 5/2018 privind emitenții de instrumente financiare și operațiuni de piață.

7.      Împuternicirea Președintelui Consiliului de Administrație pentru a semna în numele acționarilor hotărârile AGOA și orice alte documente în legătură cu acestea și pentru a îndeplini orice act sau formalitate cerute de lege pentru înregistrarea și aducerea la îndeplinire a hotărârilor AGOA, inclusiv formalitățile de publicare și înregistrare a acestora la Registrul Comerțului sau orice alta instituție publica. Președintele Consiliului de Administrație poate delega toate sau o parte din puterile conferite mai sus oricărei persoane competente pentru a îndeplini acest mandat.
 
De asemenea, în data de 27.01.2022, ora 10:30 acționarii Societății Naționale Nuclearelectrica S.A. s-au întâlnit la prima convocare a Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor (“AGEA”).
 
În urma dezbaterilor, acționarii Societății hotărăsc următoarele:

1.      Alegerea Secretarului Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor.
Acționarii SNN au ales în unanimitate drept secretar de ședință al AGEA pe Romeo Susanu iar Societatea desemnează pe  Cristina Bacaintan și Șaida Musledin drept secretar tehnic al AGEA.

2.         Aprobarea rezultatului analizei cauzelor care au condus la efectuarea plaților cu titlul de despăgubiri și cheltuieli de judecata unui angajat SNN în baza unei sentințe civile definitive, astfel cum este prezentat în Nota pusa la dispoziția acționarilor.

3.      Aprobarea datei de 16.02.2022 ca data de înregistrare în conformitate cu prevederile art. 87 alin. (1) din Legea 24/2017 privind emitenții de instrumente financiare și operațiuni de piață, respectiv data la care are loc identificarea acționarilor care urmează a beneficia de dividende sau de alte drepturi și asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârilor AGEA.

4.   Aprobarea datei de 15.02.2022 ca data „ex date”, respectiv data anterioara datei de înregistrare la care instrumentele financiare obiect al hotărârilor organelor societare se tranzacționează fară drepturile care deriva din hotărâre, în conformitate cu prevederile art. 2, alin. (2), lit. l) din Regulamentului nr. 5/2018 privind emitenții de instrumente financiare și operațiuni de piață.

5.         Împuternicirea Președintelui Consiliului de Administrație pentru a semna în numele acționarilor hotărârile AGEA și orice alte documente în legătură cu acestea și pentru a îndeplini orice act sau formalitate cerute de lege pentru înregistrarea și aducerea la îndeplinire a hotărârilor AGEA, inclusiv formalitățile de publicare și înregistrare a acestora la Registrul Comerțului sau orice alta instituție publica. Președintele Consiliului de Administrație poate delega toate sau o parte din puterile conferite mai sus oricărei persoane competente pentru a îndeplini acest mandat.

PRECIZĂRI:
  
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii