Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce decizii au luat asociații societății Cemart Invest SRL din județul Constanța. Cine a fost numit în funcția de președinte al CA

ro

03 May, 2022 09:20 984 Marime text
Decizii luat eîn cadrul firmei Cemart Invest. Foto: UnsplashAdunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Cemart Invest - S.A.  cu sediul social în satul Luminiţa, comuna Corbu, județul Constanța legal constituită în data de 08 Martie 2022, ora 13:00, valabil întrunită, la sediul Societăţii, în prezenţa acţionarilor deţinând 36.000 de acţiuni, reprezentând 100% capitalul social al Societăţii, care au hotărât să renunţe în mod expres şi irevocabil la îndeplinirea formalităţilor de convocare, respectiv:
1. ANASTASESCU MlHAI,  în calitate de acţionar deţinând 99% din capitalul social al Societăţii şi
2. ANASTASESCU EMILIA,  în calitate de acţionar deţinând 1% din capitalul social
au hotărât în unanimitate, adoptarea următoarelor hotărâri:

Hotărârea 1. Acţionarii aprobă încetarea la termen a mandatului de membru al Consiliului de Administraţie al Elenei-Andreea Mușat, la data de 21.03.2022.

Hotărârea 2. Acţionarii aprobă descărcarea de gestiune a Elenei-Andreea Mușat pentru toate şi orice acte, operaţiuni, activităţi sau alte asemenea acte desfăşurate pe parcursul deţinerii mandatului de membru al Consiliului de Administraţie.

Hotărârea 3. Acţionarii aprobă prelungirea mandatelor pentru membrii Consiliului de Administraţie, pentru o perioadă de 4 (patru) ani după cum urmează:
– Dinu Florica, care va ocupa funcţia de Preşedinte al Consiliului de Administraţie, până la data de 21.03.2026:
– Cimuka Florentina-Daniela, care va ocupa funcţia de Vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie, până la data de 21.03.2026.

Hotărârea 4. Acţionarii aprobă completarea Consiliului de Administraţie, începând cu data de 21.03.2022, cu mandatul Elenei-Cristina  Sarbulet care va ocupa funcţia de Membru în Consiliul de Administraţie, pentru o perioadă de 4 (patru) ani, până la data de 21.03.2026.

Hotărârea 5. Acţionarii aprobă împuternicirea Doinei Aurora Bostan să reprezinte societatea la Oficiul Registrului Comerţului Constanţa pentru înregistrarea acestor hotărâri.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii