Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce decizii au fost luate de Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor CN Administraţia Porturilor Maritime Constanța (DOCUMENT)

ro

05 Apr, 2022 17:12 2195 Marime text
Sediul CN APM Constanța. Foto: ZIUA de ConstanțaAdunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Maritime" — S.A. Constanta s-a întrunit astăzi 05 aprilie 2022 (a doua convocare), ora 11.00, la sediul MinisteruIui Transporturilor şi Infrastructurii, Bucureşti.  

La şedinţă a fost prezent Staicu Mihai George, în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie. Adunarea Generală Ordinară a Acţionarior a adoptat următoarele decizii:

1. Adunarea Generală a Actionarilor Companiei Naţionale ADMINISTRATIA PORTURILOR MARITIME" S.A. Constanța, a luat act de incetarea de drept a mandatului lui Chirilă Constantin şi Iui Staicu Mihail George prin ajungerea la termen in data de 04.04.2022, a lui Murgeanu Gabriela şi lui Diaconu Cătălin prin ajungerea la termen in data de 15.04.2022.

2. Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei Naţionale ADMINISTRATIA PORTURILOR MARITIME" S.A. Constanţa a aprobat numirea pentru o perioadă de 4 (patru) luni, cu posibilitatea prelungirii pentru motive temeinice pănă la maxim 6 (şase) luni, a lui Chirilă Constantin şi lui Goidea Florin in funcţia de membru provizoriu in Consiliul de Administraţie, începând cu data 05.04.2022 şi până la data de 04.08.2022, inclusiv, precum şi a lui Găvruţa Adrian Daniel şi a lui Diaconu Cătălin începând cu data 16.04.2022 şi până la data de 15.08.2022, inclusiv.

3. Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei Nationale ,ADMINISTRATIA PORTURILOR MARITIME" S.A. Constanța a aprobat ca indemnizaţia fixă lunară brută a administratorilor provizorii numiţi să fie in sumă de 10.636 lei brut, numai dacă cuantumul acesteia nu depăşeşte de doua ori media pe ultimele 12 luni a câştigului salarial mediu brut lunar pentru activitatea desfăşurată, conform obiectului principal de activitate al C.N. Administraţia Porturilor Maritime S.A. Constanţa, la nivel de clasă, conform clasificaţiei activităţilor din economia naţională comunicat de Institutul Naţional de Statistică anterior numirii, cu respectarea dispoziţiilor art. 37 alin. (1) şi (2) din OUG nr. 109/2011, şi cu incadrarea in Bugetul de Venituri şi Cheltuieli aprobat.

4. Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei Nationale Administraţia Porturilor Maritime" - S.A. Constanţa, a aprobat ca forma şi conţinutul contractului de mandat care va fi incheiat cu administratorii provizorii, să fie conform celei prevăzute in anexa la prezenta imputemicire.

5. Adunarea Generală a Actionarilor Companiei Nationale ,Administratia Porturilor Maritime - S.A. Constanța, a aprobat ca reprezentantii actionarului Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii in AGA să semneze contractul de mandat care va fi incheiat cu administratorii provizorii.

6. Adunarea Generală a Actionarilor Companiei Naționale Administratia Porturilor Maritime" - S.A. Constanta a aprobat mandatarea directorului general în vederea indeplinirii tuturor actelor şi formalităților necesare înregistrării şi publicării hotărărilor adoptate la Oficiul Registrului Comertului. Directorul general poate delega toate sau o parte din puterile conferite mai sus, oricărei persoane pentru a indeplini acest mandat
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii