Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:08 29 05 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce consumatori din Constanța nu au apă caldă și căldură la această oră

ro

02 Mar, 2023 09:29 739 Marime text
foto: Pixabay Având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data de 02.03.2023, ora 09:00 se va opri furnizarea energiei termice către punctul termic: PT 59 (Al. Nalbei bl L 107).

Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctul termic menționat nu vor beneficia de apă caldă de consum si încălzire.

Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executanții lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat.

Menționăm ca după finalizarea lucrarilor tehnologice vom reveni cu un comunicat cu privire la reluarea furnizării energiei termice sub forma de apă caldă de consum și incălzire către consumatorii finali afectați de această oprire.

Vă mulțumim de întelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste lucrări tehnologice., transmite Termoficare Constanța. 


Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii