Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce cadou i-a făcut Maiei Sandu, consilierul pe politică externă al primarului Chițac?

ro

01 Aug, 2022 14:25 1566 Marime text
  • Maia Sandu a răspuns invitației de parcipare la reuniunea anuală a experților Inițiativei pentru Cultură Democratică Europeană / ICDE
  • „I-am dăruit doamnei Maia Sandu, volumul de studii și eseuri geopolitice "Captivi la Pontul Hibrid"”, susține Dorin Popescu, consilier pe politică externă al primarului Vergil Chițac
     

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu a răspuns invitației de parcipare la reuniunea anuală a experților Inițiativei pentru Cultură Democratică Europeană / ICDE.
 
Consilierul primarului Vergil Chițac pe politică externă, membru ICDE vorbește subiectele abordate la eveniment.
 
„Am trecut în revistă temele geopolitice actuale "fierbinți", posibile soluții la provocările geopolitice ale momentului și proiecte de viitor care să consolideze schimbul de experiență între think-tank-urile din România și Republica Moldova.

I-am dăruit doamnei Maia Sandu, cu această ocazie, volumul de studii și eseuri geopolitice "Captivi la Pontul Hibrid", la finalul unei discuții oneste și de adâncime privind "evadările" comune din captivitățile geopolitice, discuție care a evidențiat și confirmat un lider politic de anvergură”, susține Dorin Popescu, consilier pe politică externă al primarului Vergil Chițac.

Anul acesta, retreatul anual al ICDE desfășurat la Râșnov, a avut în vizor prezentări și dezbateri care au vizat „Lumea, Europa și România sub semnul schimbării: dileme, riscuri și oportunități”.
 
Sursă foto: Facebook/Dorin Popescu


PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii