Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale în trafic ale polițiștilor rutieri constănţeni. Au fost întocmite dosare penale pentru mai mulți șoferi

ro

03 Jan, 2022 15:07 1823 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști




La data de 3 ianuarie a.c., în jurul orei 1.45, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism pe strada Ioan Cotovu din orașul Hârșova, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.




La data de 2 ianuarie a.c., în jurul orei 3.00, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism în localitatea Viile, comuna Ion Corvin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.


În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, transmite IPJ Constanța.







La data de 2 ianuarie a.c., în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 18 ani, care a condus un autoturism pe strada Școlii din comuna Corbu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.



















La data de 2 ianuarie a.c., în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe strada Soveja din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.









La data de 1 ianuarie a.c., în jurul orei 3.45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pescarilor din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.









În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.








Sursa foto: Pexels 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii